ALEKSANDAR VUČIĆ: Ulažemo MNOGO u SVE sportove, a biće JOŠ VIŠE!

Autor:

Sport

22.10.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije podsetio je na sportske uspehe.

ALEKSANDAR VUČIĆ: Ulažemo MNOGO u SVE sportove, a biće JOŠ VIŠE!

Foto: TV Pink/printscreen

Uprkos konstantnim napadima od strane opozije, Aleksandar Vučić je još jednom pokazao da su ulaganja u svim sferama veća nego ikada.

To se odnosi i na sport, a predsednik Srbije rekao je da su odlični rezultati plod sistemskog rada, iako neki to pokušavaju da ospore.

- Sećate li se koliko puta su nam govorili iz opozicije da Srbije nema na Svetskom ili Evropskom prvenstvu u fudbalu. Bili smo na Mundijalu, sada idemo i na Evropsko. Hoće li priznati da je sada bolje? Neće. Na Olimpijadi možemo sa Amerikancima da se borimo za zlato. Ulažemo mnogo više novca, u sve sportove. Moraćemo u rukomet i odbojku da ulažemo još mnogo više doduše - rekao je Aleksandar Vučić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić

 

Srbija ostvaruje fenomenalne rezultate u svim sportovima. Košarkaška reprezentacija nedavno je osvojila srebro na Mundobasketu u Manili, fudbaleri su na pragu plasmana na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine čekanja, Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju na Svetskom šampionatu na otvorenom, odbojkašice su srebrne u evropi, a svakodnevno nas raduju i rvači, bokseri, strelci i mnogi drugi.

Srbija će na Olimpijskim igrama u Parizu imati najviše sportista u svojoj istoriji, a takođe se očekuje i rekord kada je broj medalja u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (42)

Loading
Maja

22.10.2023 12:36

Vucic ne zaboravlja ni ulaganja u sport sto me posebno raduje jer volim i pratim nase sportiste i radujem se svakom njihovom uspehu i pobedi.

Miki

22.10.2023 12:38

Svaka čast predsedniče, na taj način se ulaže u omladinu i budućnost naše dece, na dobrom smo putu!

Predrag

22.10.2023 12:39

Svaka čast, to je budućnost naše omladine i celokupnog našeg drštva!

Sanja

22.10.2023 13:06

Naši sportisti su zaslužili svako ulaganje, imamo vrhunske sportiste koje će državni vrh uvek podržati i pomoći!