ŽENA OSTALA BEZ OCA I BRATA U JEDNOM DANU: Branka se guši u suzama - potresni prizori ispred kuće Stamenkovića

Autor:

Hronika

22.10.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanova ćerka Branka Marković jedva je grcajući u suzama uspela da kaže šta zna o nesreći koja ih je zadesila.

ŽENA OSTALA BEZ OCA I BRATA U JEDNOM DANU: Branka se guši u suzama - potresni prizori ispred kuće Stamenkovića

Foto: ST/Vladimir Lukic, Shutterstock, Privatna arhiva

Smrt u Gadžinom Hanu

Velika tragedija dogodila se juče u selu Gornji Barbeš kod Gadžinog Hana. Muškarac star 88 godina izgubio je život u nesreći koja se dogodila oko 18:30 časova, kada je krenuo po pomoć za svog sina koji je život izgubio nekoliko trenutaka pre oca, i to prirodnom smrću.

Naime, kako saznajemo, Ljubiši je pozlilo u momentu kada je bio u šumi sa ocem Milanom  Stamenkovićem. On je srčani bolesnik, pa kako se pretpostavlja, preminuo je prirodnom smrću od posledica srčanog udara.

U kuću Stamenkovića danas su pristizali rođaci i prijatelji kako bi rodbini pružili utehu u najtežim trenucima. Milanova ćerka Branka Marković jedva je grcajući u suzama uspela da kaže šta zna o nesreći koja ih je zadesila.

- Brat je umro a otac je poginuo, kako, to samo on zna. Niko nije ništa video, da li je on pohitao traktorom da dođe dovde da spasi sina, to jedino on zna. Uglavnom, Ljubišina ćerka, zabrinuta što joj se otac i deda ne vraćaju iz šume sa još nekim ljudima je krenula da ih traži. Mog oca su našli pod traktorom a Ljubiša je zatečen mrtav u šumi, doživeo je infarkt - kazala je Branka za Telegraf.

Dodala je da joj je brat imao srčanih problema ali da su tog jutra i on i otac bili dobro.

- Doručkovali su i otišli u šumu, ništa nije ukazivalo da će Ljubiši pozliti. On je i ranije imao dve takve situacije, srčane napade, pio je lekove i držao to pod kontrolom. Moj otac Milan iako u poznim godinama, bio je vitalan čovek - jedva je izustila ožalošćena žena.

Kako smo ranije pisali, ovaj tragičan događaj predstavlja duboku tugu za porodicu i sve ljude u selu Gornji Barbeš, a za portal Republika.rs oglasila se žena stradalog Ljubiše, Vesna Stamenković, koja je u jednom danu ostala bez dva člana porodice.

- Velika tragedija. Nemam pojma šta se dogodila, nemam ni snage ni moći. Moj muž je imao srčanih problema, pio je terapiju, ali eto, stiglo ga u  šumi, umro je prirodnom  smrću, a njegov otac je traktorom krenuo po pomoć, pa se prevrnuo i stradao na licu mesta - rekla je kratko Ljubišina žena.

Podsetimo, telo sina pronađeno je u šumi, na mestu odakle je otac krenuo po pomoć. Policija je izašla na lice mesta kako bi uradila uviđaj, dok je hitna pomoć mogla da konstatuje samo smrt i jednog i drugog čoveka.

Kako smo već pisali, za portal Republika.rs oglasio se i rođak nesrećno stradalih ljudi iz sela kod Gadžinog Hana, kako je čovek ispričao, do nesreće je došlo negde u popodnevnim časovima, a celo selo sada je zavijeno u crno.

- Celo selo je u žalosti. Velika tragedija. Ljubiša ima 63 godine, išao je sa ocem u šumu po drva. Sinu je pozlilo tamo, otac se uplašio i sa traktorom krene u selo po pomoć. Međutim, čovek ima 88 godina, ne čuje uopšte, a pritom loš seoski put, na pola puta se prevrne, poklopi ga i na licu mesta ostane mrtav. U žurbi je krenuo da pozove nekoga da spase sina, vozio je on i ranije iako je star, mada više je sin vozio ako nešto treba, ali u tom trenutku gledao je da spase sina i to ga koštalo života - započeo je priču blizak rođak nastardalih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading