TADIĆ PONOVO U AJAKSU?! Ceo svet se SMEJE UEFA! Ovakav PROPUST nije dugo viđen!

Autor:

Sport

27.10.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su Ludogorec u trećem kolu Lige konferencija rezultatom 2:1.

TADIĆ PONOVO U AJAKSU?! Ceo svet se SMEJE UEFA! Ovakav PROPUST nije dugo viđen!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Čak i nije isto takmičenje! Neviđeni presedan napravili su čelnici UEFA, koji su na grafikonu pred utakmicu Brajtona i Ajaksa u trećoj rundi Lige Evrope, napisali da je Dušan Tadić i dalje član "kopljanika".

Što je još bizarnije, kapiten Srbije i bivši vođa "kopljanika" uvršten je na klupu za rezervne igrače tima iz Amsterdama, iako je tokom boravka na "Krojf areni" konstantno bio u startnoj postavi.

Iskreno, navijači Ajaksa bi voleli da je ovo istina i da je Tadić i dalje njihov član, ali on je u to vreme proslavljao pobedu Fenerbahčea nad bugarskim prvakom, u okviru treće runde najmlađeg evropskog takmičenja, Lige konferencije.

Foto: Printscreen/UEFA

 

Nasuprot tome, "kopljanici" su doživeli novi poraz u nizu od "galebova" (0:2), što samo potvrđuje da pišu najcrnju istoriju kluba iz Amsterdama, koji ove sezone beleži najlošije rezultate od svog osnivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading