HRVATI U PROBLEMU, DALIĆ DOBIJA POMOĆ IZ AUSTRIJE: Novi napadač reprezentacije stiže u ponedeljak!

Autor:

Sport

27.10.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ovo je nedopustivo i moramo tražiti kvalitetnija rešenja - izjavio je selektor "kockastih" nedavno.

HRVATI U PROBLEMU, DALIĆ DOBIJA POMOĆ IZ AUSTRIJE: Novi napadač reprezentacije stiže u ponedeljak!

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

Nakon što je hrvatska reprezentacija doživela dva uzastopna poraza i dovela u pitanje svoj plasman na Evropsko prvenstvo, selektor Zlatko Dalić najavljuje velike promjene u sastavu.

- Ovo je nedopustivo i moramo tražiti kvalitetnija rešenja - izjavio je Dalić nedavno.


Prvo novo ime koje će sigurno dobiti poziv je Franjo Ivanović iz Rijeke. Ovaj mladi talentovani napadač bio je između Hrvatske i Austrije, ali sada je odlučio igrati za hrvatsku reprezentaciju. Austrijanci su pokušali nagovoriti Ivanovića da promeni odluku, ali nisu uspeli. Dalić će Ivanoviću službeno uručiti poziv već u ponedjeljak.

Ivanović je tokom ove sezone pokazao svoju važnost za Rijeku. Iako ne postiže golove u kontinuitetu, njegova energija i pritisak na protivničku obranu su zastrašujući. Njegovo prisustvo na terenu donosi korist ekipi, a Dalić vidi upravo to kao nedostatak u hrvatskoj reprezentaciji.

Ova promena u sastavu može biti prekretnica za hrvatsku reprezentaciju, pošto je Dalić odlučan u svojoj nameri da donese nove, sveže snage i vrati reprezentaciju na pobednički put. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading