SELEKTOR HRVATA "OGLUVEO"! Navijači PEVALI ustaške pesme, a EVO šta on KAŽE na to!

Autor:

Sport

13.10.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Hrvatske popila je "gorku pilulu" pred svojim navijačima.

SELEKTOR HRVATA "OGLUVEO"! Navijači PEVALI ustaške pesme, a EVO šta on KAŽE na to!

Foto: Profimedia/Tanjug AP

Zvanično trećeplasirana selekcija sveta na poslednjem Mundijalu u Kataru je neočekivano poražena u Osijeku od Turske rezultatom 0:1.

Jedini gol za goste postigao je Baris Jilmaz u 30. minutu, čime su komšije iskomplikovale put ka odlasku na Evropsko prvenstvo, ali i dalje drže sve u svojim rukama.

Utakmicu je obeležilo i skandalozno skandiranje sa tribina, iako je UEFA već kaznila uslovno Hrvate, zbog dizanja ustaške zastave nedavno na Rujevici, takođe na meču nacionalnog tima.

- Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom - pevali su pojedini domaći navijači.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ovi poklici su izgleda promakli selektoru Hrvatske Zlatku Daliću, koji je u izjavi po završetku susreta čestitao turskoj reprezentaciju, uz konstataciju da ne pamti kada su njegovi izabranici pružili goru partiju.

Na pitanje da prokomentariše nacionalističke povike na stadionu je rekao:

- Neprimerena skandiranja? Nisam ništa čuo, ne mogu to komentarisati - iznenadio je Dalić, jer niko sa normalnim sluhom nije mogao da ne čuje skandiranje hrvatskih ultrasa.

Na tabeli D grupe, Turska je prva s 13 bodova, Hrvatska je sakupila 10, ali ima i utakmicu manje, dok treće i četvrto mesto dele Jermenija i Vels sa po sedam bodova. Ostrvljani su takođe odigrali meč manje od Turaka i Jermena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading