TURCI BEZ MILOSTI PREMA HRVATSKOM GOLMANU: Livaković je KANTA ZA ĐUBRE od deset miliona evra!

Autor:

Sport

16.10.2023

20:46 >> 20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surovi navijači Galatasaraja.

TURCI BEZ MILOSTI PREMA HRVATSKOM GOLMANU: Livaković je KANTA ZA ĐUBRE od deset miliona evra!

Foto: Tanjug/AP

Najuticajni turski dnevni list - Hurijet osvrnuo se na poslednje dve utakmice Dominika Livakovića, koji od leta brani u tamošnjem velikanu Fenerbahčeu. Bivši čuvar mreže Dinama, u porazima reprezenzacije Hrvatske od Turske i Velsa primio je dva slična pogotka, pošto su ga rivali u mečevima kvalifikacija za EP lobovali jer što je previše izašao sa gol-linije.

- Hrvatski golman Livaković postao je česta tema na društvenim mrežama kad je protiv Velsa primio pogodak na sličan način kao protiv Turske. Nakon što je napustio svoj gol, iskusni čuvar mreže nije mogao da spreči udarac Vilsona, te je samo pogledom ispratio kako lopta ulazi u mrežu - navodi se u tekstu turskog novinara.

Sada je pažnju tamošnjih medija izazvala činjenica da navijači Galatasaraja, najljućeg Fenerovog rivala, masovno dele objavu jednog od njihovih navijačkih profila na društvenoj mreži "Iks". U toj objavi je Livaković upoređen s kantom za smeće. O tome izvaštavaju i hrvatski mediji kojima nije prijatno što se njihov miljenik sa Svetskog prvenstva našao na meti kritika.

 

 

Inače, Dominik Livaković pojačao je Fenerbahče iz zagrebačkog Dinama nakon dugih pregovora. Redove šampiona Hrvatske napustio je nakon osam godina u kojima je osvojio šest titula prvaka države. U karijeri je bio član još Zadra i Zagreba, a za Dinamo je skupio 293 nastupa. Primio je 233 gola, a 138 puta je mrežu sačuvao netaknutom. Za reprezentaciju Hrvatske ima više od 45 nastupa i osvojenu srebrnu i bronzanu medalju sa svetskih prvenstava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading