ZENICA U PRIPRAVNOSTI: Stiže Kristijano Ronaldo! Savo Milošević na TEŠKOM ISPITU!

Autor:

Sport

15.10.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mere obezbeđenja su ogromne.

ZENICA U PRIPRAVNOSTI: Stiže Kristijano Ronaldo! Savo Milošević na TEŠKOM ISPITU!

Foto: Starsport, Profimedia

Fudbalska reprezentacija Portugala predvođena Kristijanom Ronaldom stiže u Zenicu na meč protiv BIH, a kako javlja Klix.ba, u gradu je opsadno stanje.

Duel između BiH i Portugala igra se u ponedeljak od 20.45 .

- Mere bezbednosti od jutra se sprovode kako u hotelu tako i ispred hotela u Zenici. Parking je zatvoren za javnost kao i hotel, a dolazak reprezentacije Portugala očekuje se oko 15 sati - prenosi ovaj portal.

Osim ličnog obezbeđenja Kristijana Ronalda, reprezentacije Portugala, sigurnost će obezbeđivati i više od 50 policajca, kao i dodatne osiguravajuće agencije, a u hotel neće moći ući niko osim zaposlenih, a reprezentativci Portugala tražili su potpuni mir.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Portugala

 

Sa reprezentacijom Portugala stigao je i kuvar koji će nadgledati pravljenje jela koje će pripremati kuvari hotela Zenica.

Zvanični treninzi reprezentacije BiH i Portugala biće na Bilinom Polju u večernjim časovima.

Podsetimo, Portugal se već plasirao na EP, dok Bosna i Hercegovina predvođena Savom Miloševićem  ima težak zadatak da pojuri zaostatak za Luksemburgom i Slovačkom koji su ispred njih na tabeli.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading