ŠIROKO! Đanijeva mezimica dobila STAN u Beogradu na vodi za PUNOLETSTVO, Slađa otkrila ŠOK DETALJ koji niko nije znao! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

07.11.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa i Đani Trajković obradovali su svoju mezimicu za 18. rođendan!

 

Sofija Trajković, ćerka Slađe Trajković i popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, večeras slavi svoj 18. rođendan u jednom poznatom prestoničkom restoranu, a srećni roditelji su za Republiku otkrili da su joj poklonili luks stan u Beogradu na vodi i to tik pored njihovog. Sofija nam je stidljivo otkrila kako se oseća.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Slađa i Sofija Trajković

- Prelepo. Divan je osećaj, biću pored mame i tate u zgradi... Ne volim ja da pričam preterano o tome. Samo je kupljen stan, ja ću ga posle opremiti - rekla je ona, a onda se vratila u halu.

Kako je Đani ispričao, on je bio zadužen za biranje stana. Na pitanje da li bi voleli da uskoro udaju i ćerku, oboje su odgovorili negativno.

- Nikako da je udamo, ne, ne, nikako - kratko je poručila Slađa.

- Neka proživi još malo, nekla se uda kao majka, u 25. Ona je super, kao da je muško i prava doćica mala. Trudio sam se da bude dobra na mene, na majku, to mi je najbitnije, da bude normalna i vaspitana - rekao je Đani.

Republika

Foto: Republika.rs

Đani i Slađa

Slađa nam je otkrila zanimljiv detalj iz svoje i Đanijeve mladosti. Naime, ona je prisustvovala Đanijevom punoletstvu, sa kojim se tada družila.

- Ja sam bila na Đanijevom punoletstvu. Bilo je prelepo, vidite kako se završilo. Tada smo se družili - ispričala je Slađa.

- Ne, samo smo se ljubili - dodao je Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

08.11.2023 08:10

Ako se ugleda na majku,bice vrlo brzo nspumpane,bas lep primer za cerku,uzas jedan