ĐANI PIJAN KAO LETVA URNISAO ŽENU: U Dubaiju ću joj napraviti četvrto dete, ima da VRIŠTI SLAĐA!

Autor:

Zabava

14.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker uhvaćen na aerodromu u vidno alkoholisanom stanju.

ĐANI PIJAN KAO LETVA URNISAO ŽENU: U Dubaiju ću joj napraviti četvrto dete, ima da VRIŠTI SLAĐA!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

Pevač Radiša Trajkovič Đani uhvaćen je na aerodromu pre dva dana, gde je bio u vidno alkoholisanom stanju. On je bio jako dobro raspoložen, sve vreme je pevao, smejao se i jako glasno pričao. 

Đani je u jednom trenutku pred kamerama rekao da se brzo vraća na aerodrom jer sa suprugom Slađom Trajković ide za Dubai, a onda sve iznenadio kad je rekao da će joj tamo napraviti četvrto dete. 

- Zdravo familijo, ja se večeras vraćam... Idem za Dubai, da me ispratite sa ženom, napraviću joj četvrto dete, ima Slađa da vrišti - govorio je Đani. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đani i Slađa

Kada je trebalo da uđe u automobil, on je prišao kombiju na kojem je bila slika devojke, a on je počeo da mazi prevozno sredstvo, dok se njegov prijatelj sve vreme smejao.

- Znači Slađa rađa... Da li nosim kondome šta mislite? U osam smo opet ovde - poručio je on za Blic pre nego što je ušao u auto. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading