ALEKS I CARU PEVA BESPLATNO NA SVADBI! Trudna pevačica otkrila detalje VESELJA, pa UDARILA na Dalilu i Anđelu!

Autor:

Zabava

14.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić, koja je bila u kratkoj vezi sa Carem, otkrila da je u odličnim odnosima sa Aleksandrom Nikolić!

ALEKS I CARU PEVA BESPLATNO NA SVADBI! Trudna pevačica otkrila detalje VESELJA, pa UDARILA na Dalilu i Anđelu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, E-stock

Bivša rijaliti-učesnica Sandra Čaprić je trudna i nosi dečaka, a dok uživa u blagoslovenom stanju, osvrnula se na "Elitu", te priznala da je svima oprostila, ali ne i zaboravila. Najavila je da će zapevati na venčanju Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, kao i na rođenju deteta, i to za džabe.

Republika

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Car i Aleks

- Čestitala sam Aleks i Caru, mi smo O.K, nema zle krvi između nas, želim im svu sreću, mislim da se nas dve pratimo, što se tiče trudnoće, mislim da je nekih mesec dana razlike, možemo decu nekad i da upoznamo. Nadam se da će se Filip smiriti i posvetiti ženi i detetu. Svi oni koje žele da im napakoste nisu vredni pomena. Ovim putem im poručujem da ću im pevati na svadbi i na rođenju deteta, i to za džabe - rekla je Sandra. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Marković

Otkrila je da je široke ruke kad treba da počasti nekog ili peva besplatno, ali da drugi rijaliti-učesnici naplate uslugu, kao što je njoj Marko Marković za ulogu u njenom spotu.

- Uredno sam platila Marka Markovića za spot, nije mi izašao u susret kao rijaliti-drugar jer nismo bili zajedno u sezoni. Svako radi za pare. Sve što je džabe najskuplje košta. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji i tako dalje. Kad nešto nekome uradim, znam zašto sam to uradila i ne gledam sve kroz novac, ali svako ima svoje - priznala je Čaprićka, koja krije oca svog deteta kao zmija noge.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sandra Čaprić

- Gospodin tata nije iz javnog života, ne provodi vreme u Srbiji, biznismen je, to je sve što ću reći. Upoznali smo se na moru, bilo je zezanje, a na kraju je postalo ozbiljno. Koliko sam srećna i zadovoljna, mislim da se vidi na meni. Sad me više jure nego kad sam bila devojka, sad sam veća ribetina, pišu mi svašta, jedan hoće da prihvati dete, drugi daje alimentaciju, to je šou, tata će biti ljubomoran - rekla je Sandra, pa otkrila zbog čega će se poroditi carskim rezom.

- Zbog nezgode koju sam doživela, imam ploču i dva šrafa u karlici, neću smeti na prirodan porođaj, ali nek sva nesreća bude u tome. Tad sam bila očajna, nepokretna osam meseci, mislila sam da se nikad neću oporaviti, ali sad sam OK, terapije su urodile plodom. Ja sam od onih hiperaktivnih trudnica, idem na vežbe, krećem se, uživam - rekla je Sandra za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Dalila Dragojević

Dalila se izblamirala za sve pare

Sandra Čaprić oštro je prokomentarisala bivše zadrugarke, a sudeći po onome šta je rekla, svi su posumnjali na Dalilu Dragojević.

- Ako misle da su profitirali time što su prelazili sa TV na TV, vraćali pare ovima i onima, to je kratkotrajno. Nema nigde tih što su preko noći postali voditelji, a izblamirali se za sve pare. Mnogi su izgubili ime, prezime, veru, brak, pametnom dosta, ko razume, shvatiće - rekla je Sandra.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Đuričić

S Anđelom nikad neću biti dobra

Bivša rijaliti-učesnica Sandra Čaprić je bez dlake na jeziku otkrila da je, prema njenom mišljenju, samo jedna učesnica rijalitija dotakla dno, te da se iz tog blata neće nikad izvući.

- Nikad nisam krila da nisam u dobrim odnosima s Anđelom Đuričić i mislim da nikad neću biti. Ne moram da otkrijem šta i kako, mislim da to znaju i vrapci na grani. Ona je sama sebi prorekla sudbinu, nažalost, i nema nazad, bilo je šta je bilo - rekla je Čaprićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading