OPLJAČKAN MATEJA MATIJEVIĆ: Lopovi ga izuli iz cipela! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar doživeo neprijatnost nakon privatne žurke!

OPLJAČKAN MATEJA MATIJEVIĆ: Lopovi ga izuli iz cipela! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Mateja Matijević

Bivši zadrugar Mateja Matijević nedavno se našao na jednoj privatnoj proslavi, nakon koje mu se desila velika neprijatnost. Naime, kako je otkrio na društvenoj mreži Instagram, neko mu je na afteru ukrao patike.

Matijevića je lopov bukvalno "izuo iz cipela", te je kući morao da se vrati bos.

- Znaš da je after dobar, kad ti neko na kraju ukrade patike i ideš gajbi bos - napisao je Mateja i podelio fotografiju, na kojoj se vidi da je u čarapama.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Mateje Matijevića

Matijević je nedavno gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde je sa voditeljkom Dalilom Dragojević komentarisao situacije u Beloj kući.

- Šta misliš, kad bi Ana ušla u "Elitu", da li misliš da bi imala hrabrosti da se suoči sa Milenom? - upitala je Dalila Mateju.

- Mislim da ne bi, Milena mi deluje kao jača figura i hrabrija. Sad ne mogu da ti kažem sa sigurnošću šta mislim, ko tu može više da kaže i više puta na glavi ima... Imaju obe verovatno, mislim znaju se jako dobro i dugo - odgovorio je Mateja.

- Ali eto, uvek kažu da treba čuti dve dve strane priče, ne može jedna samo - istakla je Dragojevićka.

- Tako je. Pa eto, ova deluje iznutra, ova od spolja, ne znam da li se Ana nešto preterano i oglašava - nadovezao se Matijević.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Mateja Matijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading