NE MOŽE VRELIJE: Mateja Matijević GORI u teretani, svi gledaju u njegov BICEPS! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

03.11.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar puca od mišića, počastio pripadnice lepšeg pola na Instagramu!

NE MOŽE VRELIJE: Mateja Matijević GORI u teretani, svi gledaju u njegov BICEPS! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/matijevicmateja

Mateja Matijević

Bivši zadrugar Mateja Matijević se vratio redovnom treniranju, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram često počasti vrelim fotkama iz teretane, što oduševljava pripadnice lepšeg pola. Tako je bilo i danas, kada se uslikao u majici bez rukava i pokazao svoje bicepse.

- Ništa specijalno - napisao je šaljivo Mateja, koji je očigledno zadovoljan svojim progresom u teretani.

Ovaj veliki rijaliti zavodnik, koji se proslavio učešćem u trećoj i petoj sezoni "Zadruge", trenutno uživa u ljubavi sa atraktivnom kreatorkom Unom Janković. Njih dvoje su uplovili u ljubavni odnos u julu ove godine, a koliko uživaju u ljubavi, govori i činjenica da su išli na zajedničko putovanje, ali i da joj je Mateja priredio romantično iznenađenje za rođendan prošlog meseca. 

Zgodna brineta je nedavno diplomirala i već ima svoj brend, a sestra je prvotimca OFK Beograda, Damjana Jankovića. Mateja se uslikao sa Unom na jednoj proslavi i fotografiju podelio na svom Instagram profilu, a koliko je veza ozbiljna, govori i činjenica da ju je upoznao sa svojom porodicom.

Republika

Foto: Instagram.com

Una i Mateja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading