EVO KO JE MIROSLAV ALEKSIĆ, NOSILAC ĐILASOVE LISTE! Srednju školu JEDVA ZAVRŠIO, fakultet u Kosovskoj Mitrovici studirao DESET GODINA! A TEK VLADANJE...!

Autor:

Vesti

03.11.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo da Aleksić nije voleo da uči i da mu obrazovanje nije jača strana, već nije mogao da zasluži ni peticu iz vladanja.

EVO KO JE MIROSLAV ALEKSIĆ, NOSILAC ĐILASOVE LISTE! Srednju školu JEDVA ZAVRŠIO, fakultet u Kosovskoj Mitrovici studirao DESET GODINA! A TEK VLADANJE...!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Mada uvek ističu kako će, kad oni dođu na vlast, Srbijom upravljati najobrazovaniji, najpametniji i najsposobniji, nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" - Miroslav Aleksić je sve suprotno od toga.

 

 

Naime, nosilac liste "Srbija protiv nasilja" je prva dva razreda srednje škole završio sa prosekom 3,4, dok je u trećoj godini imao prosek 2,5 a u četvrtoj godini 2,86!

Ne samo da Miroslav Aleksić nije voleo da uči i da mu obrazovanje nije jača strana, već nije mogao da zasluži ni peticu iz vladanja. Zbog neopravdanih časova, u četvrtoj godini je imao 4 iz vladanja!

Ekonomski fakultet u Kosovskoj Mitrovici je studirao čak deset godina sa prosečnom ocenom 6!

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Marko

03.11.2023 18:20

Zna narod Mikija ponavljača odlično. Posebno ljudi iz Trstenika, gde nema nikakvu više podršku. Toliko je zla naneo ljudima da ga više ne žele ni u Počekovini.

Milan

03.11.2023 18:23

Aleksic je francuski covek

Mladjo

03.11.2023 18:24

Aleksic je jedinicar stari

Ana

03.11.2023 18:26

Pa ne znam kako ovog Aleksica nije sramota da se uopšte pojavi u javnosti a kamoli da pomisli da vodi državu.