ŠTA JE "PETAR PETROVIĆ" MOGAO SA 416 EVRA, A ŠTA DRAGAN ĐILAS DOK JE VLADAO? Ana Branabić objasnila zašto lider SSP-a želi pošto-poto da se vrati na vlast! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.10.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas je za vreme svoje vladavine zarađivao čak 172.000 evra dnevno, objašnjava Brnabić!

ŠTA JE "PETAR PETROVIĆ" MOGAO SA 416 EVRA, A ŠTA DRAGAN ĐILAS DOK JE VLADAO? Ana Branabić objasnila zašto lider SSP-a želi pošto-poto da se vrati na vlast! (VIDEO)

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ, Tanjug/Strahinja Aćimović

Premijerka Ana Brnabić je na duštvenoj mreži X objavila kratak film kojim je narodu pokušala na jednostavan način da objasni zašto Dragan Đilas želi da se vrati na vlast.

Naglašavajuči da je Đilas za vreme svoje vladavine od Srbije i Srba uzeo sve što je stigao i mogao, Brnabić je dodala:

- Đilas obećava da će "vraćati" penzije koje su sada dva puta veće nego u njegovo vreme. On je od ove zemlje i naroda uzeo sve što je stigao i mogao, za deset godina u politici "zaradio" je 619 mil EUR ("zarađivao" oko 172.000 EUR dnevno!), uzeo i dečje odmaralište za svoj rijaliti - napisala je premijerka i uporedila život "jedanog Petra Petrovića" sa životom Dragana Đilasa dok je bio na vlasti.

U video ispod pogledajte šta je "Petar Petrović" mogao da uradi sa 416 evra u Đilasovo vreme, a šta je uspeo sa tim parama da uradi Đilas.

 

Posle postavljanje ovog video premijerka se još jednom oglasila:

- Još jednom: dok je bio na vlasti, Đilas je zarađivao 172.000 EUR dnevno, pa tako svaki dan, pa tako 10 godina! Koliko je u tom novcu penzija, puteva, škola, koliko kliničkih centara, opštih bolnica, domova zdravlja? Koliko plata za zdravstvene radnike, prosvetu, kulturu? Mnogo.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Tija

29.10.2023 19:02

I meni bi se osladilo i zelela bih da se vratim da sam toliko zaradjivala. Mada uzeo je on mnogo vise i sada dusu prodaje jer ga ameri placaju! Ali nema veze zna se ko ovde soji u kom redu!

Aki

29.10.2023 19:07

Đilas je kao i mnogi žuti iz njegovog doba vladavine nad Srbijom sebi dovoljno toga obezbedio, drugim rečima uz pomoć tih koji su ga doveli na vlast sgrnuo je milone u svoj džep a narod. Ko još mari za narod.

Uki

29.10.2023 19:08

Zapad ga je doveo na vlast, zapad mu je omogućio da se na kontu svoje države obogati i sad opet hoće da se domogne vlasti. E pa nemože. Narod se pita.

Bakero

29.10.2023 19:08

Kada se skapira koliko je to na računu dotičnog a njegovi sugrađani u pojedinim delovima države bukvalno gladuju, onda se stvarno utvrdi da tu nešto debelo nije kako treba. I to treba pod hitno ispraviti.