POLUMENTA HITNO ZAVRŠIO U URGENTNOM: Potresne scene u domu pevača, sve se desilo u sat vremena!

Autor: P. R.

Zabava

29.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenenadi šok pokosio pevača!

POLUMENTA HITNO ZAVRŠIO U URGENTNOM: Potresne scene u domu pevača, sve se desilo u sat vremena!

Foto: Blic TV printscreen

Dado Polumenta

Pevač Dado Polumenta nedavno je snimio svoj novi album, međutim, stvari su se neočekivano zakomplikovale kada je njegova ćerka hitno morala na operaciju slepog creva, što je njega duboko potreslo.

Naime, kako je Polumenta otkrio, umesto da ode na promociju svog novog albuma, završio je u Urgentnom centru, te da ga je loše zdravstveno stanje svoje naslednice stavilo u stanje šoka.

Trebalo je da izbacim ceo album, ali Alina je morala na operaciju slepog creva. Sve smo stopirali jer album nosi naziv po njenom imenu i bilo bi glupo da ona ne bude tu na taj dan - rekao je pevač, te dodao:

Republika

Foto: Blic TV printscreen

Dado Polumenta

Iskreno, mnogo sam se potresao. To je prva operacija u našoj kući i nikada nisam imao iskustva sa tim. Išli smo da biram leptir mašnu, a završili smo u Urgentnom. Sve se brzo desilo, u sat vremena, nisam ni imao vremena za brigu, tek kada se sve završilo nastupio je deo šoka - rekao je Dado Polumenta za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading