"PA I VI IZ OPOZICIJE IMATE JAKOG LIDERA - DRAGANA ĐILASA"! Siniša Mali žustro odgovorio protivnicima! SVE PRŠTI U HIT TVITU!

Autor:

Vesti

22.10.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali večeras je gost u Hit TVitu na TV Pink, gde je rekao da je cilj opozicije u Srbiji samo jedan, a on je da osvoji vlast.

"PA I VI IZ OPOZICIJE IMATE JAKOG LIDERA - DRAGANA ĐILASA"! Siniša Mali žustro odgovorio protivnicima! SVE PRŠTI U HIT TVITU!

Foto: Printscreen/TV Pink

Voditeljka "Hit Tvita" Verica Bradić je istakla kako je Miloš Jovanović pozvao stranke desnice sa podrže Dragana Đilasa i Mariniku Tepić u rušenju aktuelne vlasti. 

- Građani trebaju da znaju da su to koalicije koje bi izdale nacionalne interese. To su neprirodne kolacije... šta njih spaja sem ideje da sruše Vučića i da sednu u fotelju. U SNS je politika takva da nikada nećemo izdati nacionalnu politiku - istakao je Mali, te pomenuo da drugi principe krše tik pred izbore, i da građanima jasno treba reći kako stoje stvari. 

- Kako se stvorila mogućnost da osvoje vlast u Beogradu, svi su okrenuli priču. Malopre sam rekao, bez obzira koliko nas koštalo od interesa Srbije nećemo odustati - kazao je Mali, te prozvao opoziciju da ih predvodi Dragan Đilas i da su svi okupljeni oko njegovih ideja čim su deo te priče, te da sumnja da postoje pojedinci koji nisu njegovi istomišljenici.

Na komentar sagovornika da je SNS okupljen oko jakog lidera, Siniša Mali je prokomentarisao da i opozicija ima "jakog" lidera - Dragana Đilasa.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Tara

22.10.2023 23:01

Tako je! Samo Djilas je pokretač!

Tanja

22.10.2023 23:02

Koji Đilas lopov prevarant i nato ulizica koji bi da vlada i da uništi Srbiju i Predsednika Vučića.

Nina

22.10.2023 23:03

Iako pocepana na komadiće opozicija ima samo jednog lidera, Đilasa!

Niki

22.10.2023 23:04

Lopov Đilas predvodi lopovsku opoziciju, kako drugačije!