U EMISIJI SE PRIDRUŽIO KOALICIJI SA ULICE KOJA JE ZA NATO! Hoće da uvode sankcije Rusiji, a on se KLANJA Đilasu, sramota! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.10.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas se tokom Jovanovićevog izlaganja smeškao, budući da je Jovanović u emisiju evidentno došao da se pokloni pred njim!

U EMISIJI SE PRIDRUŽIO KOALICIJI SA ULICE KOJA JE ZA NATO! Hoće da uvode sankcije Rusiji, a on se KLANJA Đilasu, sramota! (VIDEO)

Foto: printscreen/novaS

Lider Novog DSS-a Miloš Jovanović u gostovanju u „Utisku nedelje“ na tajkunskoj televiziji Novoj S obelodanio je da je postao potrčko predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa!

- Ja jedno samo ne mogu da pričam o kampanji da ovi odu, da se oni ne vrate. Ne zato što nešto puno volim gospodina Đilasa, ja sam i njemu bio opozicija, i mi ćemo 90 odsto tema imati najveći teorijski i praktičan sukob i to nije problem. Ali, hoću da mogu da raspravljam sa svima u demokratskom, normalnom društvu gde država nije zarobljena. Što se mene tiče, samo prvi deo te rečenice da oni odu je danas značajan - rekao je Miloš Jovanović u emisiji ''Utisak nedelje''. 

Đilas se tokom Jovanovićevog izlaganja smeškao, budući da je Jovanović u emisiju evidentno došao da se pokloni pred njim.

Isto tako, nakon ovog poteza nema sumnje da se lider Novog DSS priključio antiruskoj NATO opoziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (25)

Loading
Keti

15.10.2023 21:53

Ne znam sto se opozicija ovoliko blamira na televiziji

Teona

15.10.2023 21:53

Jel on zna sta uopšte želi. Oni su dno dna

Misterijanemoguca

15.10.2023 21:55

Jovanović prvo slušao i radio za starca a sada za Đilasa navikao je da bude potrčko.

Jana

15.10.2023 21:55

Ma šta očekivati od ove gnjide od čoveka, on se klanja tamo gde vidi korist