ZELENOVIĆ NE DA NIJE ODUSTAO OD KONCEPTA "SRPSKE MORNARICE", NEGO SEBE VIDI I NA NJENOM ČELU! Samo malo pomešao uloge! POGLEDAJTE KAKAV SMEHOTRES JE OBJAVIO KOPREDSEDNIK "ZAJEDNO"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.10.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zelenović je početkom ove godine briljirao kad je izneo mišljenje da je Srbiji neophodna mornarica koja bi, kako je rekao, doprinela stabilnosti Mediterana, koji se bori sa ilegalnim migracijama.

ZELENOVIĆ NE DA NIJE ODUSTAO OD KONCEPTA "SRPSKE MORNARICE", NEGO SEBE VIDI I NA NJENOM ČELU! Samo malo pomešao uloge! POGLEDAJTE KAKAV SMEHOTRES JE OBJAVIO KOPREDSEDNIK "ZAJEDNO"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović, koji se "proslavio" izjavom da bi Srbija trebalo da formira ratnu mornaricu, kojom je ozbiljno nasmejao celu naciju, očigledno je ovom idejom opterećen i ona mu ne da oka da sklopi.

 

 

Naime, on ne samo da nije odustao od koncepta "srpske mornarice", već sebe vidi kao kapetana, a tome u prilog ide i Zelenovićeva najnovija objava na društvenoj mreži X.

Naime, on je, pred izbore 17. decembra, verovatno u želji da sebe i opoziciju ispromoviše i motiviše svoje glasačko telo za izbore(!?), objavio insert iz filma, gde ga je istitlovao na svoj način, i sebe predstavio kao junaka koji inicira borbu. Samo je zanemario činjenicu, da je sebi dodelio ulogu pirata odnosno morskog razbojnika.

Podsećamo, Zelenović je početkom ove godine briljirao kad je izneo mišljenje da je Srbiji neophodna mornarica koja bi, kako je rekao, doprinela stabilnosti Mediterana, koji se bori sa ilegalnim migracijama.

 

 

- U svetlu uključenja Srbije u rešavanje pitanja migracija potrebno je otvoriti i pitanje uspostavljanja vojno-pomorskih snaga naše zemlje. Nerazumno je da država koja je najveća u regionu nema mornaricu, koja bi mogla da da značajan doprinos stabilnosti Mediterana. Okvir bi bili strateški ciljevi definisani sa zemljama Kvinte i jadranskim državama. Pitanje vojno pomorske baze može da bude rešeno, u opštem interesu, dugoročnim ugovorom o međunarodno javnopravnom najmu - rekao je između ostalog Zelenović.

Ovaj predlog je pokrenuo lavinu komentara na društvenoj mreži Tviter.

- Šta, da rentamo vez u Kumboru? - upitao je jedan od korisnika ove mreže.

Drugi iz šale je naveo:

- Dobar dan, daćete mi jednu mornaricu.

Neki su pitali da li je posredi šala, a neki su imali i svoje predloge.

- Može. Postavimo je na Velikom ratnom ostrvu! Pošto zoološki vrt selimo na Adu - pisalo je u jednom od komentara.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Kata

27.10.2023 21:03

Ovog coveka treba shvatiti kao opozicionu ludu.

Sara

27.10.2023 22:11

Jaoo, ne verujem sta je covek smislio.. Totalno neozbilljan pristup ozbiljnim glasacima. Sedi 1 kapetane!

drasko

27.10.2023 22:20

Hoće lopov mornaricu a nemamo more?! Zanimljivo i to još on da bude kapetan od belu lađu!

Ena

27.10.2023 22:26

Zelenoviću treba kupiti belu lađu i poslati ga da plovi Sredozemnim morem, da ga naše oči nikad više ne vide.