SAKULJANI DOČEKUJU SEFKERINCE: Derbi jesenjeg dela prvenstva se igra u Sakulama!

Autor:

Sport

03.11.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji će sigurno okupiti veliki broj navijača u nedelju.

SAKULJANI DOČEKUJU SEFKERINCE: Derbi jesenjeg dela prvenstva se igra u Sakulama!

Foto: FK Borac Sakule

U okviru 11. kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) sastav Borca iz Sakula u derbiju jesenjeg dela prvenstva ugostiće ekipu Tempa iz Sefkerina, utakmica je zakazana za nedelju, 5. novembar od 13 časova i 30 minuta. 

Republika

Nedeljni duelisti na stadionu u Sakulama prošle godine vodili su veliku borbu za šampionski pehar Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, i tada je na kraju bio uspešniji tim iz Sefkerina, koji je stigao do prvog mesta i direktnog plasmana u aktuelni rang takmičenja.

Borba ova dva tima za sam vrh po nekima iznenađujuća vodi se i u višem rangu, ali je trenutno uspešniji tim iz Sakula koji sa 26 osvojenih bodova drži prvo mesto na tabeli, dok su Sefkerinci sa bodom manje na drugoj poziciji.

Borac je jedini klub i ligi koji i dalje ne zna za poraz, na dosadašnjih deset ligaških duela imaju skor od osam trijumfa i dva remija, uz gol razliku 33:12. Po broju postignutih golova ekipa iz Sakula se nalazi na prvom mestu, i trenutno su tim sa epitetom najboljeg napada u ligi.

Republika

Foto: FK Tempo Sefkerin

Najavni poster

Sefkerinci su trenutno na drugom mestu, i da nije bilo iznenađujućeg poraza na gostovanju Partizanu iz Gaja, u ovaj duel bi tim iz Sefkerina ušao sa liderske pozicije na tabeli. Pored jednog poraza, Tempo ima i jedan remi, uz osam trijumfa. Jedini "iks" u prvenstvu upisan je upravo protiv predstojećeg rivala, pred svojim navijačima duel sa Borcem završen je rezutlatom 1:1.

Po prikazanim igrama u dosadašnjem toku prvenstva, na strani Borca je blaga prednost jer igra pred svojim navijačima, pred kojima je za sada na maksimalnom učinku. Derbi susrete obično rešavaju detalji, a ulog će na ovom biti posebno veliki, jer će u velikoj meri uticati na promociju jesenjeg prvaka.

Borac (Sakule) - Tempo (Sefkerin)

Nedelja, 5. novembar od 13.30

Teren u Sakulama

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading