GOSTOVANJE VREDNO JESENJE TITULE: Proleter je ove sezone nadmašio očekivanja mnogih!

Autor:

Sport

03.11.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tim iz Četereža prošle godine uspeo da savlada Jedinstvo, da li će sada uspeti?

GOSTOVANJE VREDNO JESENJE TITULE: Proleter je ove sezone nadmašio očekivanja mnogih!

Foto: FK Proleter Četereže

U okviru devetog kola Opštinske lige Žabari ekipa Jedinstva iz Oreovice ugostiće sastav Proletera (Četereže), utakmica se igra u nedelju, 5. novembra od 13 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, je baš kao i njegov predstojeći rival već duži niz sezona u aktuelnom rangu takmičenja, gde trenutno sa učinkom od dva trijumfa i šest poraza zauzima pretposlednje mesto na tabeli. Ekipa Jedinstva igra otvorene mečeve, uvek na gol više, ali u većini utakmica nisu uspevali da taj "gol više" prebace na svoju stranu.

Na domaćem terenu tim iz Oerovice je ostvario jedan trijumf, savladana je Mladost iz Svinjareva u petom kolu rezultatom 2:1, druga ligaška pobeda ostvarena je u prošlom kolu na gostovanju fenjerašu na tabeli, i to možda može biti motiv za dobru igru i predstojećeg vikenda.

Republika

Foto: FK Proleter Četereže

Mogu li bodovi da otputuju u Četreže?

Nedeljni gost u Oreovici je obično bio u donjem delu tabele, ali je klub organizaciono ove godine porastao, pa su samim tim i došli rezultati. Trenutno se sastav iz Četereža nalazi na liderskoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, jedan više u odnosu na prve pratioce ima trenutno tim Proletera.

Pored pet trijumfa tim Proletera ima upisana i dva remija, jedan je zabeležen prošle nedelje protiv prvog pratioca Udarnika (1:1), dok je drugi upisan u drugom kolu na gostovanju BSK-u (Brzohode), kada je rezultat glasio 2:2.  Pobeda u nedelju garantuje ekipi titule jesenjeg prvaka, što će sigurno biti veliki motiv i podstrek za još veći rad unutar i oko kluba.

Oba prošlosezonska meča dobio je tim Jedinstva, pred svojim navijačima rezultatom 2:0, dok je u gostima goleada završena trijumfom gostujućeg tima rezutlatom 5:3.

Jedinstvo (Oreovica) - Proleter (Četereže)

Nedelja, 5. novembar od 13.30

Teren Jedinstva

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading