GOL, ILI IPAK NIJE: Neverovatna scena - lopta je išla ka praznoj mreži, ali pogotka nije bilo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čari niželigaškog fudbala.

GOL, ILI IPAK NIJE: Neverovatna scena - lopta je išla ka praznoj mreži, ali pogotka nije bilo! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Prethodnog vikenda u Velikoj Plani je odigran meč 11. kola Zone Podunavsko-šumadijske u kojem je lider takmičenja ekipa Morave dočekala Obilić iz Živica.

 

Domaćin je smatran apsolutnim favoritom i navedeno je potvrdio i na terenu, ali je tokom susreta zabeležena scena koja se može svrstati u rubriku "verovali, ili ne".

Treba napomenuti da je susret dve ekipe odigran po izuzetno lošem vremenu. Kiša je gotovo neprestano padala, a sam teren, u najmanju ruku, nije bio u najboljem stanju. Usled svega navedeno, u 66. minutu susreta pri vođstvu domaće ekipe od 1:0, fudbaleri Morave su izveli akciju iz fudbalskih udžbenika. 

Sve je krenulo od Aleksandra Maksimovića koji je na desnom krilu uposlio Jovana Stefanovića nakon kojeg je usledio milimetarski precizni pas ka Aleksandru Veljkoviću. On se našao na desetak metara od gola koji je bio potpuno prazan, usledio je udarac, ali se lopta zaustavila u blatu na samoj gol liniji.

To je bilo dovoljno gostujućim fudbalerima da intervenišu, a domaći fudbaleri su ostali u čudu hvatajući se za glavu.

Navedni događaj ostao je ovekovečen zahvaljujući snimatelju portala "Sport026.rs" Srđanu Mikiću.

 

 

I pored navedene "fudbalske nesreće" ekipa Morave je susret okončala trijumfom rezultatom 2:0 čime su zadržali lidersku poziciju na tabeli sa identičnim bodovnim saldom od 26 bodova koliko ima i OFK Napredak iz Markovca.

Već predstojećeg vikenda Moravu iz Velike Plane očekuje gostovanje u Batočini ekipi Sloge 1924.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading