NIŠTA OD ANGAŽMANA? Nekadašnji reprezentativac u poslednjem trenutku promenio odluku - vraća se korenima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.11.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena pravca...

NIŠTA OD ANGAŽMANA? Nekadašnji reprezentativac u poslednjem trenutku promenio odluku - vraća se korenima!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT nikako ne uspevaju u aktuelnoj sezoni Prve lige Srbije da ostvare ono što se od njih sa punim pravom očekivalo. I nakon 13 odigranih prvenstvenih mečeva popularni "gatovci" ne znaju za upeh, te je usled navedenog nedavno izvršena promena na mestu šefa stručnog štaba.

 

Umesto Branka Žigića koji je napustio "GAT Arenu" nakon remija protiv Tekstilca iz Odžaka (0:0), na užarenu klupu prošlosezonskog superligaša seo je Dušan Bajić koji je u klub stigao iz redova novosadske Vojvodine u kojoj je obavljao funkciju pomoćnog trenera.

Istovremeno, Bajić je saopšteio i sastav svog stručnog štaba, a u njemu se mesto našlo i za nekadašnjeg reprezentativca Srbije poniklog u redovima "stare dame" srpskog fudbala i dugogodišnjeg člana nemačkih bundesligaša Herte, Hamburga i Augsburga, Gojka Kačara koji je profesionalnu karijeru okončao 2019. godine noseći dres kiparske Anortozis Famaguste.

Međutim, Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično objavio da se nakon pune decenije i po Gojko Kačar vraća u redove kluba sa "Karađorđa" u kojem će obavljati funkciju trenera u omladinskoj školi.

Foto: FK Vojvodina

Gojko Kačar predstavljen u svojoj Vojvodini

 

Samim tim postavlja se pitanje da li će istaknuti srpski fudbaler biti uključen u stručni štab "gatovaca" i istovremeno obavljati oba posla, ili će se isključivo posvetiti radu sa mladim nadama novosadske Vojvodine.

S obzirom da je tokom prethodnog leta uspostavljena saradnja dva novosadska kluba, za očekivati je da će Kačar voditi i računa o mladim fudbalerima crveno-belih koji nastupaju za Mladost GAT u prvoligaškom karavanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading