POBEDA JE IMPERATIV: Nedeljni matine određuje prolećne ciljeve - Aranđelovčani za protivnika imaju nezgodnog rivala, ali i negativnu tradiciju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.11.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aranđelovčani traže bodove na domaćem terenu kako bi načinili iskorak ka vrhu tabele.

POBEDA JE IMPERATIV: Nedeljni matine određuje prolećne ciljeve - Aranđelovčani za protivnika imaju nezgodnog rivala, ali i negativnu tradiciju!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Fudbaleri aranđelovačkog B 2000 su u okviru osme runde Šumadijske lige Sever savladali Trešnjevicu iz Gornje Trešnjevice rezultatom 3:2 čime su prekinuli seriju od tri utakmice bez trijumfa, tokom koje su zabeležili dva remija (Venčani 2:2 i Mladost Jelenac 1:1) i jedan poraz (Partizan 1945 Darosava 1:2).

 

Međutim, već prethodnog vikenda u susretu protiv Budućnosti u Blaznavi doživljen je novi rezultatski neuspeh (2:3), čime su se Aranđelovčani udaljili od borbe za vrh tabele i potencijalni plasman u viši rang takmičenja, Šumadijsku okružnu ligu.

U ovom momentu ekipa B 2000 zauzima petu poziciju na tabeli sa pet bodova zaostatka za vodećim ekipama Mladosti iz Jelenca i Venčana, tako da im se pobeda u predstojećem duelu nameće kao imperativ.

Ljubitelji fudbala u gradu podno planina Bukulja i Venčac, nadaju se da će njihovi ljubimci u predstojećem duelu protiv BSK Belosavci ostvariti trijumf kojim će u samom finišu jesenjeg dela sezone osvojiti bodove koji bi mogli da im garantuju borbu za vrh tabele u nastavku šampionata.

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Aranđelovčanima su bodovi neophodni

 

- Šumadijska liga Sever, 10. kolo:

B 2000 (Aranđelovac) - BSK (Belosavci)

Stadion: FK B 2000, Aranđelovac

Datum: Nedelja, 5. novembar

Početak: 10 časova

Treba napomenuti da su dve ekipe do sada odigrale ukupno šest zvaničnih duela u kojima je, statistički gledano ekipa BSK-a daleko uspešnija. Sportski kolektiv iz Belosavaca je zabeležio četiri trijumfa, dok je po jedan meč okončan podelom bodova i trijumfom B 2000. Ukupni gol koeficijent iznosi 15:4 u korist gosta u predstojećem duelu.

Jedini trijumf nad BSK-om, aranđelovački B 2000 je ostvario sada već daleke 2011. godine. U okviru premijerne runde Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola za sezonu 2011/12 Aranđelovčani su 28. avgusta slavili minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading