ODLIČAN MEČ U BLAZNAVI: Evrogolovi fudbalera Budućnosti dovoljni za veliki trijumf nad ekipom B 2000!

Autor:

Sport

31.10.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjim trenucima domaćin je stigao do velike pobede.

ODLIČAN MEČ U BLAZNAVI: Evrogolovi fudbalera Budućnosti dovoljni za veliki trijumf nad ekipom B 2000!

Foto: FK Budućnost Blaznava

U okviru devetog kola Šumadijske lige Sever sastav Budućnosti iz Blaznave ugostio je ekipu B 2000. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za devetu poziciju na tabeli, dok su gosti sa 15 bodova bili na deobi trećeg mesta u ligi.

Odlično su domaći ušli u meč, i već samo nakon tri minuta igre evrogolom stižu do prednosti. Volej udarac sa nekih 16 metara Jovana Cvetkovića bio je neodbranjiv i za dva golmana na golu B 2000, 1:0 za Budućnost.

Samo par trenutaka kasnije, Lazović je oboren u kaznenom prostoru domaćina, penal za goste. Odgovornost je preuzeo upravo Radosav Lazović, koji donosi izjednačenje svom timu, 1:1 na isteku osmog minuta.  

Konsolidovali su svoje redove gosti, napadali su do odlaska na odmor, ali promene rezultata nije bilo. Na startu nastavka gotovo identična slika, sastav B 2000 diktira tempo, stvara prilike, ali bez realizacije, a onda novi šok za goste.

Na isteku sat vremena meča penal u korist tima iz Blaznave, Bojan Šević "sa kreča" postiže gol za novu prednost Budućnosti, 2:1. Gosti su uspeli brzo da se vrate u utakmicu, Lazović je svojim drugim pogotkom u 72. minutu opet poravnao rezultat, 2:2.

Pokušavali su gosti svim silama da dođu do prve prednosti na utakmicu, dok su domaćini velikom borbom po čitavom terenu odolevali, ali su i u par navrata zapretili rivalu.

Pred sam kraj meča, na isteku 90. minuta novi šok za goste. Nakon prekida još jedan pogodak iz kategorije "evrogolova", ovoga puta Branislav Janićijević šalje loptu u mrežu golmana Radisavljevića, za ispostaviće se konačnih 3:2 u korist Budućnosti. 

Budućnost (Blaznava) - B 2000 (Aranđelovac) 3:2 (1:1)

Budućnost: Antonijević, I. Nikolić, Jovanović, Andrić, Ćurulić, Stojanović, B. Šević, Janićijević, Erić (od 70' N. Nikolić), N. Šević

B 2000: Radisavljević, Teofanović, Blagojević, Simonović, Ne. Milićević, Ni. Milićević, Subotić, Lazović, Prokić (od 88' V. Popović), S. Popović, Točilovac (od 56' Nićiforović)  

Ovim porazom ekipa B 2000 se udaljila od liderske pozicije, koja je sada na udaljenosti od pet bodova, dok su gosti napredovali na tabeli, i sada su osmoplasirani tim.

U sledećem kolu sastav B 2000 dočekuje BSK (Belosavci), dok ekipa Budućnosti igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protig tima Gorski Car (Garaši).

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading