KAPITEN VESELINOVIĆ SLOMIO OTPOR RIVALA: Tim iz Porodina se vratio u borbu za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

30.10.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost je sa trijumfom nad Slogom prišla na samo bod zaostatka za liderom.

KAPITEN VESELINOVIĆ SLOMIO OTPOR RIVALA: Tim iz Porodina se vratio u borbu za sam vrh tabele!

Foto: Nikola Đurić/fotograf FK Mladost Porodin

U okviru osmog kola Opštinske lige Žabari ekipa Mladosti iz Porodina ugostila je sastav Sloge iz Viteževa. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu treće pozicije na tabeli, dok su gosti sa četiri boda manje bili na petom mestu.

Od samog starta duel dva tima iz susednih sela bio je zanimljiv, videlo se da će domaćin biti taj koji će diktirati tempo igre, i iz velike ofanzive već u osmom minutu stiže tim iz Porodina u vođstvo. Darko Radojević proturio je loptu iza leđa golmanu Nikoliću, 1:0 za Mladost.

Nastavili su domaći sa napadima ka golu rivala, ali je realizacija bila problem. Na polovini rivala je Mladost odlično kombinovala, lopta je u par navrata stizala u kazneni prostor rivala, ali završnog udarca nije bilo.

Drugo poluvreme počelo je odlično za domaćina, posebno za kapitena Marka Veselinovića koji je sa dva gola u kratkom vremenskom razmaku prelomio meč u korist Mladosti. Partija Veselinovića tokom prvih 45 minuta nije bila sjajna, ali je pogotcima u 57. i 65. minutu uvećao prednost na 3:0.

Konačan rezultat meča postavljen je sa 11 metara, ulogu relizatora najstrožije kazne u korist Mladosti imao je najmlađi u redovima tima iz Porodina, Filip Predić, za konačnih 4:0.

Mladost (Porodin) - Sloga (Viteževo) 4:0 (1:0)

Mladost: Petković, Zubanović, Predić, S. Ilić, Savić, Mopić, D. Ilić, Stojanović, Veselinović, Radojević, Marković

Sloga: Nikolić, Jovanović, Strainović, Janković (od 76' Cvetković), Badžić, Obradović, Cenić, Lukić, Mihajlović, Marković (od 46' J.  Petrović), Z. Petrović

Ovim trijumfom, i usled remija dva prvoplasirana tima, sastav Mladosti je stigao na samo bod zaostatka za liderskom pozicijom. U sledećem kolu Sloga je slobodna, dok ekipa iz Porodina gostuje Udarniku iz Sibnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading