ORLOVI ZAUSTAVILI LIDERA: Mićunović je heroj tima iz Jasenova, 70 minuta je fudbaler gostiju bio golman!

Autor:

Sport

30.10.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat koji je malo ko očekivao, posebno nakon crvenog kartona golmanu gostiju.

ORLOVI ZAUSTAVILI LIDERA: Mićunović je heroj tima iz Jasenova, 70 minuta je fudbaler gostiju bio golman!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

U okviru 12. kola Zone Zapad ekipa Morave 1918 iz Ćuprije ugostila je sastav Orlova iz Jasenova, domaći tim je bio lider na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok su gosti sa sa deset osvojenih bodova bili na deobi 11. pozicije u ligi.

Odlično su odradili gosti analizu Morave, i jako disciplinovano su ušli u meč od prvog minuta, što je dovelo do rane prednosti Orlova. U 12. minutu Nikola Miljković šalje loptu u mrežu domaćina, 1:0 za tim iz Jasenova.

Nastavljena je otvorena igra na obe strane, i ubrzo je viđen novi pogodak, ali ovoga puta u mreži gostujućeg tima. Grešku protivničkog fudbalera iskoristio je na pravi način Predrag Dželatović, 1:1. Samo par minuta kasnije golman orlova, Kodić, dobija direktan crveni karton, peh za goste dodatno dobija na značaju jer na klupi nije bilo rezervnog golmana. Rukavice je po prvi put u karijeri uzeo iskusni Milo Mićunović.

Republika

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Milo Mićunović

Već posle par sekundi nakon dolaska na gol Mićunovića, isti je odlično odreagovao nakon slobodnog udarca, a samo par minuta kasnije je izašao kao pobednik i iz situacije 1 na 1. 

Milo je odličnim intervencijama motivisao svoje saigrače da se još više bore po celom terenu, i na odmor se otišlo nerešnim rezultatom. Drugo poluvreme počeo je pritiskom Morave, i iz istog je stigla do prednosti, loptu je u svoju mrežu smestio Vukajlović, autogol za 2:1 u korist tima iz Ćuprije, igrao se 64. minut. 

Pali su gosti u tim trenucima, što su fudbaleri Morave pokušali da iskoriste, međutim Mićunović je u par navrata odličnim kretanjem pravio probleme napadačima rivala.

Na isteku 82. minuta rezervista Orlova, Marko Radivojević je šokirao domaće igrače i navijače, 2:2. Krenuli su fudbaleri Morave na sve ili ništa u poslednjim trenucima, ali je Mićunović bio siguran na golu. Pred sam kraj susreta gosti su mogli do celog plena, ali je ipak utakmica završena podelom bodova.

Morava 1918 (Ćuprija) - Orlovi (Jasenovo) 2:2 (1:1)

Morava 1918: Ostojić, Ristić, Jovanović, Đorđević (od 46' Sibinović), Cvijović (od 75' Lepović), Dželatović (od 65' Đurić), Ilić (od 58' Bulatović), Stanisavljević (od 58' Alempijević), Božović, M. Stanković, D. Stanković

Orlovi: Kodić, Vukajlović, Maletić (od 63' Momirović), Živić, Aćimović, Vučić (od 46' Egerić (od 64' Didanović)), Popović, Mićunović, Petronijević (od 53' Đurić), Miljković, Lazić

U sledećem kolu Orlovi dočekuju Temnić 1924 iz Varvarina, dok sastav Morave ide na noge Vinogradaru iz Zleginja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading