BAIRČANI "IZVUKLI" BOD: Vodili su gosti sa 2:0, ali na kraju mogu biti zadovoljni remijem!

Autor:

Sport

30.10.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš start fudbalere Omladinca je koštao celog plena.

BAIRČANI "IZVUKLI" BOD: Vodili su gosti sa 2:0, ali na kraju mogu biti zadovoljni remijem!

Foto: FK Omladinac Bogatić

U okviru 10. kola Međuopštinske lige Mačva sastav Omladinca iz Bogatića ugostio je sastav Baira. Domaći tim je u ovaj meć ušao sa 19 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za drugu poziciju na tabeli, dok su gosti sa jednim bodom manje bili na trećem mestu u ligi.

Komšijski derbi između dva ljuta rivala opravdao je očekivanja svih prisutnih, nakon samo sedam minuta igre viđen je i prvi pogodak. Gosti su nakon udarca, i loše reakcije Janka Rakića stigli do vođstva od 1:0.

Nastavljena je borba na sredini terena, pokušavali su domaći da stignu do izjednačenja, ali je uskoro usledio novi šok za sve navijače i igrače Omladinca. Na isteku 24. minuta Đorđe Gajić savladao je nemoćnog Dražića, 2:0 za Bair.

Mogli su ubrzo gosti da reše pitanje pobednika nakon samo pola sata meča, ali je Dražić dobrom intervencijom održao svoj tim u igri. Preuzeli su nakon toga domaći inicijativu i sa dva brza pogotka su stigli do izjednačenja. 

Odličnu asistenciju Nikole Jokića iskoristio je Marko Ulardžić koji se sa nekoliko dobrih poteza oslobodio svojih čuvara, nakon čega je savladao Maletića, 2:1.

Samo tri minuta kasnije erupcija oduševljenja u redovima Omladinca, Delić je uputio odličan centaršut, na lopti je bio iskusni Nikola Jokić, 2:2. Bio je momentum na strani domaćina, i do odlaska na odmor su mogli do potpunog preokreta, ali se ipak "iksom" otišlo na pauzu.

Izvršene su tri izmene za vreme pauze, dve u redovima domaćina i jedna u taboru gostiju. Fudbaleri Omladinca su od prvog minuta krenuli ofanzivno, dok je Bair čekaju priliku iz kontranapada. 

Mogao je Ulardžić svojim drugim pogotkom da donese vođstvo Omladincu, ali je lopta prošla pored gola. Sredinom drugog dela meča i Jokić je pokušao, ali promene rezultata nije bilo. Gosti ozbiljnije nisu pretili u drugom poluvremenu, i na kraju slađi bod ide upravo njima.

Omladinac - Bair 2:2 (2:2)

Omladinac: Dražić, Trifunović, Delić (od 55' Daničić), Vujić, Ma. Ulardžić, S. Ulardžić, Rakić (od 46' Jović), Ni. Jokić (od 89' S. Jokić), Mi. Ulardžić, Tufegdžić (od 46' Ne. Jokić), Berić

Bair: Maletić, Ilić, Martić, Tovilović, Gajić, Pantić, Jurišić (od 84' S. Berić), Erdevički, Petković (od 46' N. Bojić), S. Bojić, M. Berić (od 80' Đonlić) 

U sledećem kolu Bair dočekuje lidera na tabeli, sastav Budućnosti (Pocerski Dobrić), dok će Omladinac gostovati Petlovači.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading