ODLIČNA UVERTIRA ZA DERBI: Radnički slavio u Baličevcu, Aritonović nastavlja da pokazuje svoj raskošan talenat!

Autor:

Sport

30.10.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slomili su gosti otpor rivala tek u poslednjih desetak minuta.

ODLIČNA UVERTIRA ZA DERBI: Radnički slavio u Baličevcu, Aritonović nastavlja da pokazuje svoj raskošan talenat!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

U okviru 13. kola Nišavske okružne lige ekipa Baličevca ugostila je sastav Radničkog 1924 (Kočane). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli, sa samo tri osvojena boda, dok su gosti sa 28 bili na petom mestu.

"Vruć" teren u Baličevcu otvoren je ranim pogotkom u mreži domaćina, gotovo da se svi fudbaleri nisu propisno zagrejali, već se opet krenulo sa centra. Na isteku četvrtog minuta mladi Gabrijel Gavazović postiže pogodak za 1:0 u korist Radničkog.

Napadali su gosti, rani gol ih je dodatno motivisao da krenu još jače i da što pre reše pitanje pobednika, ali do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo. Domaći tim je uglavom pokušavao iz kontranapada, ali su uspeli da stvore svega par poluprilika, bez ozbiljnije opasnosti prema mladom čuvaru mreže Radničkog, Ćerimoviću.

Drugo poluvreme gotovo preslikano kao i prvo, posed je na strani Radničkog, stvaraju prilike izabranici trenera Milenkovića, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Minimalna prednost gostiju, kako je vreme odmicalo kao da je motivisala domaćina da krene ofanzivnije i odlučnije ka golu rivala, ali svi napadi su bili jalovi.

U 81. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Radničkog, isti je na pravi način realizovao Marko Vučković, 2:0 za goste. Samo par minuta kasnije rešeno je pitanje pobednika, mladi MIhajlo Tasić uvećao je prednost svog tima na ispostaviće se konačnih 3:0.

Baličevac - Radnički 1924 (Kočane) 0:3 (0:1)

Baličevac: V. Mikić, M. Mikić, U. Mikić, Jovanović, Milić, M. Pavlović, N. Ilić, P. Pavlović, M. Ilić, Milanović (od 53' Milenković), M. Mikić

Radnički 1924: Ćerimović, Spasić, Tasić, Vladimirov, Đorđević, Aritonović, M. Milošević, Gavazović (od 78' A. Milošević), Vučković, Stamenković (od 63' Micić), Cakić 

Ovim trijumfom Radnički je stigao do treće pozicije na tabeli, i sada je zaostatak za prvim mestom samo jedan bod.

U sledećem kolu u Kočane stiže upravo lider na tabeli, tim Malošišta, dok Baličevac gostuje Borcu iz Azbresnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading