ZAVRŠNICA ZA INFARKT: U Kolarima se slavi jesenja titula nakon velikog preokreta protiv Omladinca! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.10.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolarac već stekao dobru prednost u odnosu na prvog pratioca.

ZAVRŠNICA ZA INFARKT: U Kolarima se slavi jesenja titula nakon velikog preokreta protiv Omladinca! (VIDEO)

Foto: FK Kolarac Kolari

U okviru sedmog kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Omladinca (Sezone) ugostila je sastav Kolarca iz Kolara. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šest osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za petu poziciju na tabeli (četiri odigrane utakmice), dok su gosti sa maksimalnih 18 bodova držali lidersko mesto u ligi.

Tokom prvog poluvremena uglavnom se igralo na sredini terena, oba tima su rezervisanije ušla u utakmicu, ali i pored toga viđene su dve odlične prilike za gol, po jedna na obe strane.

Sredinom prvog poluvremena Omladinac je uspeo da zatrese mrežu golmana Mihajlovića, ali je gol na asistenciju linijskog sudije poništen zbog ofsajd položaja. Na drugoj strani udarac gostujućeg fudbalera se nakon odbitka od jedne do druge stative, vratio u polje.

 

 

Na startu nastavka izvršene su dve izmene u redovima gostiju, "sveža krv" obično bude "plus" na terenu, ali to ovoga puta nije bio slučaj u redovima Kolarca. Uvodnih 15-tak minuta nastavka pripali su domaćem timu, i nakon jedne akcije Omladinac stiže do vođstva. Krstić je uputio odličan pas do Veljka Jovanovića koji je pogodio za 1:0, igrao se 58. minut.

Trgli su se gosti nakon primljenog gola, ali se i domaći nisu povukli, lomila se utakmica u sledećih desetak minuta, ali su uspešniji bili fudbaleri Kolarca, konkretno Mihajlović. Na isteku 67. minuta Milan Mihajlović direktno iz kornera postiže pogodak za izjednačenje. 

Republika

Foto: FK Kolarac Kolari

Slave fudbaleri Kolarca sa navijačima

Od tog gola gosti su preuzeli inicijativu, i oni su bili ti koji su se pitali o dešavanjima na terenu. Branili su fudbaleri Omladinca svoj gol, uspešno su odolevali sve do 92. minuta kada je viđena nova promena rezultata. Nakon centaršuta u kaznenom prostoru domaćina najbolje se snašao rezervista Vladimir Marković, 2:1 za Kolarac. 

 

 

Omladinac (Seone) - Kolarac (Kolari) 1:2 (0:0)

Omladinac: Brkić, Jovanović, Živković, Mladenović, Gajić, Mitić (od 77' I. Jovanović), Mustafa, Pantić (od 82' M. Jovanović), Krstić, V. Jovanović, Đorđević

Kolarac: Mihajlović, Marković, Djokić, Milošević, Jevtić (od 66' Radojević), Stojković (od 57' M. Marković), Petković (od 46' V. Marković), Stojković, Mihajlović, Stanisavljević, Relić (od 46' Krstić)

Ovim trijumfmom Kolarac je stigao do titule jesenjeg prvaka i pre kraja prvog dela prvenstva, samo će se do poslednjeg kola voditi polemika kolika će prednost biti u odnosu na prvog pratioca.

U sledećem kolu aktuelni lider je po rasporedu slobodan, dok Omladinac ide na noge sastavu Skobalja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading