NAVIJAČI SU IZABRALI: On je najbolji akter susreta između crveno i crno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.11.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl je bio i prošao.

NAVIJAČI SU IZABRALI: On je najbolji akter susreta između crveno i crno-belih!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Prvog dana meseca novembra na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu odigran je istinski fudbalski spektakl u okviru prve runde ovosezonskog Kupa Srbije. Domaće Jedinstvo je dočekalo aktuelnog lidera superligaškog karavana, ekipu beogradskog Partizana pred velikim brojem pristalica oba kluba.

 

I pored sjajnog otpora koji su pružili renomiranom rivalu, crveno-beli sa Uba su na kraju morali da pruže ruku momcima u crno-beloj sportskoj opremi koji su pogotkom Nemanje Nikolića u 54. minutu stigli do minimalnog trijumfa, a opšti je utisak da je velikan iz Humske ulice, upravo za taj jedan pogodak bio bolji tokom 90 minuta igre.

Dva dana nakon duela i dalje se na Ubu sležu utisci, a navijači su odabirom najboljeg pojedinca susreta, izrekli svoje.

Popularnu "MVP nagradu" na utakmici između Jedinstva i Partizana, poneo je iskusni tridesetpetogodišnji nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Radovanović koji se prethodnog leta vratio na Ub nakon decenije i po provedene na Apeninima.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Nenad Sandić i mladi fudbaleri Vrelo Sporta na utakmici na Ubu

 

Izbor najboljeg fudbalera susreta prokomentarisao je Nenad Sandić koji je susretu na stadionu "Dragan Džajić" prisustvovao u društvu najmlađih fudbalera Vrelo Sporta:

- Najbolji je bio Ivan Radovanović, bio je uvek na pravom mestu i odlično čitao napade Partizana. Mnogo mi je drago kada vidim da imamo igrača koji je dominantan u odnosu na igrače Partizana. Deca iz ŠF Vrelo sport i ja smo uživali u igri Jedinstva i celokupnom ambijentu - istakao je Sandić za zvanični klupski Instagram profil.

Na Ubu vremena za hvalospeve nema. Već u nedelju 5. novembra crveno-beli gostuju u Leskovcu gde će u duelu protiv GFK Dubočice tražiti važne bodove neophodne za prodor ka gornjem delu tabele prvoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading