U REDOVIMA LIDERA NEMAJU DILEMU: Stadion ostaje neosvojiva tvrđava - FAP punim gasom juriša ka šampionskoj tituli! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.11.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiksa neće i ne sme biti.

U REDOVIMA LIDERA NEMAJU DILEMU: Stadion ostaje neosvojiva tvrđava - FAP punim gasom juriša ka šampionskoj tituli! (VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Cilj je potpuno jasan. Pribojski FAP nastavlja svoj pohod ka osvajanju titule i plasmanu u viši takmičarski rang, Prvu ligu Srbije.

 

U prethodnih 11 prvenstvenih mečeva u okviru Srpske lige Zapad, popularne "kamiondžije" su zabeležile devet pobeda, a jedino su u duelima protiv čajetinskog Zlatibora i Tutina ostali bez kompletnog plena, s obzirom da su navedeni mečevi okončani podelom bodova.

Predstojećeg vikenda ekipu FAP-a očekuje novo iskušenje. Na Gradski stadion u gradu na obali Lima stiže ekipa Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi koja u aktuelnoj sezoni ne beleži očekivane rezultate i u ovom momentu se nalazi na poslednjoj poziciji sa svega pet osvojenih bodova.

I pored svega navedenog u redovima pribojskog kluba ništa ne prepuštaj uslučaju. Maksimalno ozbiljno dočekuju predstojeće prvenstveno iskušenje i imaju jasan cilj da sa novim trijumfom zadrže lidersku poziciju i bodovnu razliku u odnosu na glavnog konkurenta čačanski Borac 1926.

 

 

- Srpska liga Zapad, 12. kolo:

FAP (Priboj) - Sloga 33 (Petrovac na Mlavi)

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Datum: Subota, 4. novembar

Početak: 13 časova

Istovremeno, rukovodstvo kluba je odlučilo da se zahvali svojim vernim navijačima na podršci koju su pružali ekipi tokom jesenjeg dela sezone i ulaz na stadion za sve zainteresovane, biće slobodan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading