BUDUĆNOST NASTAVLJA "JURIŠ" NA VRH TABELE: Mladi kolektiv Krajišnika stiže u Runjane za vikend!

Autor:

Sport

03.11.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč u kojem je uloga favorita na strani domaćina.

BUDUĆNOST NASTAVLJA "JURIŠ" NA VRH TABELE: Mladi kolektiv Krajišnika stiže u Runjane za vikend!

Foto: FK Budućnost Runjani

U okviru osmog kola Opštinske lige Loznica (grupa A) ekipa Budućnosti iz Runjana ugostiće sastav Krajišnika, utakmica se igra u nedelju, 5. novembra od 10 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta je krenuo sa takmičenjem od ove godine, oformio je respektabilan sastav što se vidi i po rezultatima. Tim iz Runjana se sa učinkom od šest trijumfa i jednog poraza nalazi na deobi druge pozicije na tabeli, sa tri boda zaostatka za liderom. Ekipa Budućnosti je u prošlom kolu uspela da savlada do tada neporaženu Mladost iz Donjeg Dobrića i u odličnoj formi ulazi u predstojeću utakmicu.

Na domaćem terenu Budućnost ima četiri trijumfa iz isto toliko mečeva, uz gol razliku 21:3, po tim paramterima tim iz Runjana se nalazi na prvoj poziciji na tabeli. Jedini poraz ekipa je ove godine zabeležila na gostovanju aktuelnom lideru, Vuku iz Tršića, tom prilikom domaćin je slavio rezultatom 3:2.

Republika

Foto: FK Budućnost Runjani

Kolektiv Budućnosti

Nedeljni gost u Runjanima biće takođe još jedan mladi sportski kolektiv, koji je osnovan pre dve godine, i koji se trenutno sa tri osvojena boda nalazi na deobi osme pozicije na tabeli. Prošle sezone ekipa Krajišnici je u ligi od 16 timova bila na 13. poziciji.

Ove takmičarske godine ekipa je jako loše krenula, tek u četvrtom kolu su osvojeni prvi bodovi (remi sa Cerom iz Jadranske Lešnice - 0:0), dok je u šestom ostvaren prvi tijumf na gostovanju trenutnom fenjerašu, Jadru iz Stupnice (3:1). 

Ovo će biti prvi zvanični meč dva mlada sportska kolektiva, pred kojima je sigurno veliki broj direktnih okršaja, za početak u Opštinskoj ligi Loznica.

Budućnost (Runjani) - Krajišnici

Nedelja, 5. novembar od 10 časova

Teren u Runjanima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading