NAVIJAČI SADA JE BITNA VAŠA PODRŠKA: Očekuje se reakcija fudbalera Titela nakon prošlonedeljnog prvog poraza u sezoni!

Autor:

Sport

03.11.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raduje povratak Karataševskog u tim.

NAVIJAČI SADA JE BITNA VAŠA PODRŠKA: Očekuje se reakcija fudbalera Titela nakon prošlonedeljnog prvog poraza u sezoni!

Foto: FK Titel

U okviru 13. kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostiće sastav Tatre iz Kisača, utakmica se igra u nedelju, 5. novembra od 13 časova i 30. minuta

Republika

Domaćin predstojećeg meča je proteklog vikenda zabeležio prvi poraz u sezoni, i to se odmah odrazilo na situaciju na tabeli. Sastav Titela je trenutno sa 24 osvojena boda na deobi treće pozicije u ligi, situacija u vrhu je dosta "gusta", od 2. do 5. mesta razlika je samo dva boda. 

U prošlom kolu Titel je prvi poraz u sezonu upisao na gostovanju Miletiću (3:2), i upravo je tim iz Mošorina sada prešao na drugo mesto na tabeli, koje je do tog meča bilo u vlasništvu tima sa stadiona "Vašarište". U ekipi vlada dobro raspoloženje, i pored prošlonedeljne "loše partije", uvideli su svi gde su grešili, i sada će pokušati to da isprave pred svojim navijačima.

Republika

Foto: FK Titel

Najavni poster

Pred meč sa Tatrom, iz redova Titela "javio" se "džoker", Nikola Karataševski:

- Pred nama je odličan protivnik, biće ovo vrlo nezgodan ispit za moje saigrače i mene, ali nema opuštanja više, idemo na pobedu i moramo da pobedimo. Moramo da se izdignemo i zaboravimo prošlo kolo protiv ekipe iz Mošorina, da pokažemo da je to bio samo trenutak slabosti, loš dan, upravo gde smo izgubili utakmicu, u koju smo ušli jako opušteno i "olako". Posle kraće pauze vraćam se na teren, ponovo sam uz moje saigrače i trenera i moj klub. Idemo zajedno da se borimo i da pobedimo meč na kraju protiv ekipe iz Kisača. Ovim putem pozivam sve navijače da nam daju veliku podršku u nedelju, u vrlo bitnoj utakmici za sve nas i da nas poguraju ka novoj pobedi i povratku na drugo mesto na tabeli.

Nedeljni gost na "Vašarištu" biće prošlogodišnji član višeg ranga, trenutno sastav koji se nalazi na deobi osme pozicije na tabeli, sa 17 osvojenih bodova. Tim iz Kisača je nakon nešto slabijeg starta prvenstva, krenuo sa boljim partijama, i na poslednjih pet ligaških susreta imaju 10 osvojenih bodova.

Igrači Tatre su na pet ovosezonskih gostovanja upisali tri trijumfa i dva poraza, Hajduk (Gardinovci) i Železničar iz Novog Sada su timovi koji su uspeli pred svojim navijačima da savladaju ekipu iz Kisača.

Poslednji duel ova dva tima igran u Titelu bio je u sezoni 20/21 kada je domaći sastav slavio minimalni trijumf.

Titel - Tatra (Kisač)

Nedelja, 5. novembar od 13.30

Stadion "Vašarište" u Titelu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading