NIŠTA OD POJAČANJA: Jogi Ferel neće u Partizan, evo gde je zapelo!

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli odlučili da se poruku iz pregovora.

NIŠTA OD POJAČANJA: Jogi Ferel neće u Partizan, evo gde je zapelo!

Foto: KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Kako stvari trenutno stoje, nekadašnji košarkaš Cedevita Olimpije Jogi Ferel (30) neće pojačati KK Partizan.

Prema saznanjima portala "Meridianbet", crno-beli su kontaktirali Ferela pre nekoliko dana, ali potencijalni dogovor dve strane otpao je zbog komplikovanja situacije u vezi ugovora američkog plejmejkera i Šangaj Šarksa.

Pregovori o raskidu ugovora između 30-godišnjeg Amerikanca i kineskog kluba su se zakomplikovali i zbog toga je Partizan odlučio da se povuče i okrene se drugim potencijalnim rešenjima.

Teško je reći da li šanse za preokkret u suprotnom smeru postoje, ali Ferel deluje sve dalje od Beograda, prenosi "Telesport".

Ipak, očekuje se da crno-beli ostanu na tržištu i okrenu se drugim opcijama.

Inače, oslabljeni crno-beli večeras su ubedljivo pobedili Borac iz Čačka u AdmiralBet ABA ligi - 101:56. Najbolji u pobedničkom timu bio je Tristan Vukčević sa 24 poena, šest skokova i dve ašistencije, dok je Mateuš Ponjitka dodao 13 poena, tri skoka i sedam asistencija. Ronaldo Segu je predvodio ekipu Borca sa 16 poena, dva skoka i tri asistencije.Prednost crno-belih je samo rasla do četvrte četvrtine kad je iznosila maksimalnih plus 50 poena.

Košarkaši Partizana naredni meč igraju 30. decembra u beogradskoj "Štark Areni", kada će im u okviru Evrolige na megdan stići ekipa Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading