"JA NISAM ODLIČNO...": Prija se slomila pred Hrvatima, pa briznula u PLAČ!

Autor:

Zabava

07.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Prijović raznežila publika na poslednjem koncertu u Areni Zagreb!

"JA NISAM ODLIČNO...": Prija se slomila pred Hrvatima, pa briznula u PLAČ!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala peti koncert u Areni Zagreb, koji je ujedno i poslednji koji je zakazala u ovom prostoru. Ipak, Aleksandra je u jednom trenutku izjavila da joj je publika nedostajala preksinoć, kad je pravila pauzu, kao i da bi zakazala još koncerata u Hrvatskoj. Kroz suze se obratila svojim obožavaocima.

- Trenutno ne postoji niko srećniji od mene, pored ovakvog uspeha i ovakve publike. Ja nisam odlično, ja sam najbolje! - rekla je Prija publici.

- Prijo, mi te volimo - skandirala je publika, što je Aleksandru raznežilo, te je poželela još koncerata:

- Hoću da znate jednu stvar. Sad i ja hoću šestu Arenu! I sedmu i desetu! Pitaju me koji mi je koncert bio najbolji. Znate koji? Svaki! - poručila je Aleksandra, prenosi "Jutarnji.hr".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Inače, Aleksandra je juče doživela napad na društvenim mrežama. Naime, mnogi fanovi iz Hrvatske su Aleksandri zamerili što je četvrti koncert trajao duže od prvog i što je imala više specijalnih gostiju.

- Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najverniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine pre koncerta - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

- Sinoć u ponoć je koncert još uvek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vreme bili ili kod kuće ili na putu do kuće. A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspeh i svaka čast na pet rasprodatih arena, ali nije ispalo korektno - glasi drugi komentar.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

- Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu! Svaka čast na ogromnom uspehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako kao što si obećala pre početka turneje da ćeš na svakom koncertu napraviti istu atmosferu i da će svi koncerti bit jednaki, pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvezde već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima. Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte - glasi još jedan komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading