ŠOK! Povukao se Karlos Alkaraz! Španac POBEGAO od Novaka!

Autor:

Sport

06.12.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser potvrdio je da neće učestvovati na Junajted kupu.

ŠOK! Povukao se Karlos Alkaraz! Španac POBEGAO od Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i drugoplasirani na ATP listi Karlos Alkaraz odigraće krajem tekuće godine egzibicioni meč u Saudijskoj Arabiji.

Ipak, Karlitosovi navijači su razočarani, pošto je sada sasvim izvesno da neće doći do novog susreta dvojice vodećih na svetu u najkraćem vremenskom razmaku.

Razlog tome je objavljen spisak reprezentacije Španije za Junajted kup, mešovitom reprezentativnom takmičenju, na kom nema momka iz Mursije.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Umesto Alkaraza, Špance će u muškoj konkurenciji predvoditi Alehandro Davidovič-Fokina, a uz njega će nastupiti Roberto Karbaljes-Baena i David Vega Fernandez.

Kada su u pitanju teniserke, na spisku španske selekcije su: Sara Soribes-Tormo, Marina Basols-Ribera i Rosa Visens-Mas.

Srpski tim na takmičenju u Australiji činiće, pored Đokovića, i Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dajana Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading