PRVO PRIJINO OBRAĆANJE HRVATIMA NAKON NAPADA: Ovako je otvorila PETU Arenu Zagreb!

Autor:

Zabava

06.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se obratila publici nakon napada koji je doživela na društvenim mrežama!

PRVO PRIJINO OBRAĆANJE HRVATIMA NAKON NAPADA: Ovako je otvorila PETU Arenu Zagreb!

Foto: Vladimir Luki, Shutterstock

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je otvorila svoj peti, ujedno i poslednji koncert u Areni Zagreb. Na samom početku je, kao i na svakom koncertu u okviru turneje "Od istoka do zapada", otpevala pesmu "Za nas kasno je", a potom se obratila publici.

- Moram da priznam da ste mi nedostajali juče. Navikla sam da ovde pevam svako veče - poručila je ona, a potom ododala:

- Kad me kolege pitaju koje veće je bilo najbolje, kažem uvek 'ono koje sledi' - istakla je Aleksandra, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Prijović

Ovo je prvo obraćanje publici nakon napada koji je doživela na društvenim mrežama. Naime, mnogi fanovi iz Hrvatske su Aleksandri zamerili što je četvrti koncert trajao duže od prvog i što je imala više specijalnih gostiju.

- Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najverniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine pre koncerta - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

- Sinoć u ponoć je koncert još uvek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vreme bili ili kod kuće ili na putu do kuće. A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspeh i svaka čast na pet rasprodatih arena, ali nije ispalo korektno - glasi drugi komentar.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Brena, Prija i Rozga na četvrtom koncertu u Areni Zagreb

- Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu! Svaka čast na ogromnom uspehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako kao što si obećala pre početka turneje da ćeš na svakom koncertu napraviti istu atmosferu i da će svi koncerti bit jednaki, pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvezde već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima. Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte - glasi još jedan komentar.

Podsećanja radi, prve večeri su uz Priju publiku zabavljali Aco Pejović i Željko Samardžić, dok su četvrte večeri sa njom nastupali Lepa Brena, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Saša Matić. Večaras će sa Prijom, zapevati Maja Berović, a šuška se da bi gosti mogli da joj budu i MC Stojan i Dejan Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dejan

07.12.2023 20:09

Obzirom koliko je zaradila, ako joj je stalo do fanova, neka bude laf pa napravi i šesti koncert,na kom se ulaz neće naplaćivati. Ali taman posla to, pare su pare, fanovi su bitni dok ne kupe kartu