ODLUKA KOJA JE RAZBESNELA DELIJE! Zvezda Meridianbet ponovo na "METI" sudija! (FOTO)

Autor:

Sport

06.12.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački arbitar Damir Javor je svirao faul Stefana Lazarevića na šutu, iako se čini da je košarkaš crveno-belih stajao na zemlji.

ODLUKA KOJA JE RAZBESNELA DELIJE! Zvezda Meridianbet ponovo na "METI" sudija! (FOTO)

Foto: Starsport

Damir Javor

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraju u "La Fonteti" utakmicu 12. kola Evrolige protiv Valensije.

Izabranici Janisa Sferopulosa imaju rezultatski zaostatak za španskim klubom tokom većeg dela prvog poluvremena, koji je išao na najvećih 16 poena prednosti (53:37), a trenutno vodi na poluvremenu 56:40.

Međutim, ono što je navijačima Zvezde Meridianbet veoma zasmetao jeste jedan detalj iz druge četvrtine, kada se u centru pažnje našao slovenački sudija Damir Javor.

Republika

Foto: printscreen/Sport klub 1

sporni detalj s utakmice Valensija - Zvezda Meridianbet

Košarkaš španskog tima Semi Odželeje postigao je poene preko Stefana Lazarevića, za kojeg je Slovenac smatrao da je napravio prekršaj nad šutem. Beograđani se sa tim nikako nisu slagali, jer su mislili da je njihov igrač, čak i da je napravio faul to uradio mnogo pre toga.

Odluka Damira Javora bila je nepobitna i Odželeje je dobio dodatno slobodno bacanje koje je pogodio, ali su na društvenoj mreži "X" momentalno usledile kritike i uvrede na račun Slovenca, koji se po ko zna koji put "nameračio" na košarkaše sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading