JOKIĆ, VIŠE MESTA PRAZNO, PA SVI OSTALI: Nekadašnji NBA as nahvalio Srbina

Autor:

Sport

06.12.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki je jaz. Ko vodi u poenima, skokovima, asistencijama, konstatovao je Ostin Rivers.

JOKIĆ, VIŠE MESTA PRAZNO, PA SVI OSTALI: Nekadašnji NBA as nahvalio Srbina

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić odveo je Denver do titule u NBA ligi prošle sezone, a kako je krenuo u ovoj Nagetsi su na dobrom putu da odbrane šampionski prsten. Srpski as je za to najzaslužniji jer igrama na parketu pravi ozbiljnu razliku. Toga su svesni svi u Americi koji su spremni da skinu kapu našem asu, a jedan od njih je nekadašnji košarkaš Denvera Ostin Rivers, koji odgovorno tvrdi da je Nikola Jokić trenutno najbolji košarkaš u NBA ligi. I ne samo to, Rivers smatra da je Jokić trebalo prošle sezone da dobije MVP nagradu.

 

 

- Znam da je Džoel Embid proglašen za MVP, ali svi verovatno znamo da je Jokić trebalo da dobije to priznanje i prošle godine - rekao je Rivers u podkastu "Off Guard".

On je kazao da je teško rečima opisati koliko je Jokić trenutno kvalitetan, što pokazuje i statistika, ali i rekordi koje ruši iz večeri u veče. Naime, Jokić trenutno predvodi ligu po broju poena, skokova i asistencija, te je odmah istakao kandidaturu za MVP titulu.

- Veliki je jaz. Ko vodi u poenima, skokovima, asistencijama? Ekipa je osvojila šampionat, i dalje su među glavnim favoritima, čak nisu imali pomoć Džamala Mareja na većini utakmica… Jokić je najdominantniji igrač u NBA i onda imamo jaz - jasan je Rivers, koji je bio saigrač Jokiću od 2021. do 2022. godine.

On je opisujući taj jaz dodao da je on najveći koji je viđen u NBA još od najboljih godina Lebrona Džejmsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading