CICIJA KAKVA SE NE RAĐA: Zarađuje milione u NBA ligi, a ni poklon neće da kupi kad treba

Autor:

Sport

23.11.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić bez dlake na jeziku.

CICIJA KAKVA SE NE RAĐA: Zarađuje milione u NBA ligi, a ni poklon neće da kupi kad treba

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Majk Meloun

Nikola Jokić zabeležio je šesti tripl-dabl u sezoni, ali ni sa 30 poena, 13 skokova i 12 asistencija nije uspeo da spreči poraz Denvera od Orlanda sa 124:119. Imao je srpski centar ceo meč problema sa rivalima, sudije su imale neadekvatan kriterijum prema njemu, ali to Džokera nije poremetilo.

Naprotiv, naš centar je ostao dobro raspoložen i čak zbijao šale. Na tapetu se našao trener Nagetsa Majk Meloun povodom produžetka ugovora sa Denverom i novca koji je za to dobio.

 

 

- Velike pare je dobio. Više neće da priča sa igračima. Promenio se, ali to je normalno, to novac uradi ljudima. Nije mi kupio poklon. To je to. Bolji smo svake godine, rastemo od kada sam došao ovde pre 8-9 godina. Osvojili smo prvenstvo, znamo šta radimo, vidimo napredak - rekao je kroz šalu Jokić.

Podsetimo, Meloun je trener Denvera od 2015. godine i to je njegov drugi posao glavnog trenera u NBA ligi. Prethodno je predvodio Sakramento Kingse u sezoni 2013/14. Uspeo je Meloun da izgradi šampionski tim, a u tome mu je pomogao Nikola Jokić koji je u Kolorado došao kao 41. pik NBA drafta, a postao je ubedljivo najbolji košarkaš na planeti. Pred osvojene NBA titule, dva puta je dobio poverenje da predvodi Ol-star timove (2019. i 2023. godine).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading