TRANSFORMISAO SE SIN DRAGANE MIRKOVIĆ: Svi pričaju o promeni imidža ZGODNOG SRCELOMCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Marko Bijelić oduševio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

TRANSFORMISAO SE SIN DRAGANE MIRKOVIĆ: Svi pričaju o promeni imidža ZGODNOG SRCELOMCA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić

Ćerka i sin muzičke zvezde Dragane Mirković napravili su haos na društvenim mrežama, kad su "otključali" svoje Instagram profile i od tog trenutka javnost prati svaki njihov korak. Pripadnicama lepšeg pola je posebno zanimljiv Draganin sin Marko Bijelić, koji je od majke nasledio lepotu, a od oca Tonija Bijelića ljubav prema brzim automobilima.

Ovaj dvadesetodvogodišnjak često putuje i kači uspomene sa egzotičnih lokacija, a neretko se slika i u teratani, iz koje ne izbija. Tako je danas objavom iz terena napravio pravi haos na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com/marko.vnm

Marko Bijelić

Marko je pozirao u uskoj majici, koja je savršeno istakla njegove mišićave grudi i bicepse, a moglo se primetiti i da je mladi Bijelić odlučio da promeni izgled. Naime, ovaj mladić je odlučio da pusti bradu, koja je oduševila njegove pratioce.

Ovaj srcelomac ima armiju svojih fanova i ima preko 15 hiljada ljudi koji ga prate na Instagramu, gde dominiraju pripadnice lepšeg pola.

Pevačica nam je prošle godine otkrila da su njena deca odlučila da krenu svojim putevima.

 

 

- Pamtiću ovu godinu po svojim rekordima, to su me fanovi ucenili da kažem. Ali stvarno jeste tako, bilo je mnogo koncerata, oboreni su svi rekordi. Ja naredne godine ulazim u godinu jubileja, 40 godina bavljenja estradom - rekla je tada Dragana, a onda se dotakla i dece Marka i Manuele, koji su sada već samostalni, te potvrdila naša saznanja da su oni napustili porodični dom:

- Teško mi pada što oni više nisu u porodičnom gnezdu. Meni je bitno da su oni srećni. Koga god da odaberu za svoje partnere, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta. Oni već žive zasebno. U Beču su zbog fakulteta. Žive u odvojenim stanovima. Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da dođu da budu sa mamom i tatom. Toni i ja smo njima tamo napravili pravi ugođaj. U dvorcu imamo veliku igraonici s bilijarom i svime što klinci obožavaju. Pa oni dolaze stalno kod nas upravo jer imaju sve što im je interesantno da se zabave s prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading