MOKA SLAVNIĆ BRUTALNO O ZVEZDANU: Nisam želeo više dece, plašio sam se da opet ne napravim KRIMINALCA!

Autor:

Zabava

06.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni košarkaš Moka Slavnić otvorio dušu o svojoj porodici!

MOKA SLAVNIĆ BRUTALNO O ZVEZDANU: Nisam želeo više dece, plašio sam se da opet ne napravim KRIMINALCA!

Foto: Instagram.com

Zvezdan i Moka

Zoran Moka Slavnić, naš legendarni košarkaš, dao je intervju za hrvatske medije, gde je  progovorio o svom sinu Zvezdanu Slavniću, učesniku šeste sezone rijalitija "Zadruga". Moka je istakao da mu je nasrećniji trenutak bio kad je dobio sina, ali da su problemi krenuli u njegovom tinejdžerskom dobu i da više nije bilo povratka. Zbog ovoga, nije želeo da ima više dece.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić

- Kada je imao 14 godina razveo sam se, a on je ostao da živi sa mamom. To mi je bila najveća greška u životu. Upisao sam ga u Petu gimnaziju i svaki dan vozio u školu, a zatim i posle škole kući. Ustajao sam rano zbog njega, pravio mu sendviče, plaćao privatne časove... Izdržao je taj tempo nekoliko meseci, a onda mi je rekao da neće više da ide u školu i da ga ne zanima. Krivo mi je što Zvezdan i ja nismo imali dobar odnos. Nije mi se svideo put kojim je krenuo i to sam mu otvoreno zamerao. okušavao sam da mu pomognem, ali nije hteo da sluša. Bio je odličan u sportu, to je nasledio od mene. Međutim, nije ga zanimalo čak ni da bude trener - započeo je Moka za "Večernji list", pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Moka Slavnić i Zvezdan Slavnić

- Na sreću, moja druga žena Jelena nije insistirala na deci. Ni ja ih nisam želeo jer sam se plašio da opet ne napravim kriminalca - priznao je naš slavni košarkaš i trener.

Podsetimo, pre Zvezdanovog ulaska u "Zadrugu 6" Slavnići su bili u lošim odnosima, da bi Moka tokom trajanja ovog rijalitija krenuo da podržava svog sina i šalje mu poklone i poruke u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading