SVE TRAGEDIJE CECE KITIĆ: Preminuli Milan Magić joj je bio ČETVRTI suprug, jedan je NESTAO, drugi UBIJEN!

Autor:

Zabava

02.12.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa pokojnim Milanom Magićem se često svađala u "Parovima", a jedan sukob im je obeležio učešće!

SVE TRAGEDIJE CECE KITIĆ: Preminuli Milan Magić joj je bio ČETVRTI suprug, jedan je NESTAO, drugi UBIJEN!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Preminuo je Milan Magić, bivši suprug Svetlane Cece Kitić i nekadašnji učesnik "Parova". Slavna rukometašica se oprostila od njega.

- Poslednji pozdrav, Milane, neka te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici Magić - napisala je slavna sportistkinja.

Milan je Cecin četvrti suprug. Upoznala ga je slučajno u kafiću 2007. godine. Učestvovali su zajedno u drugoj sezoni rijalitija "Parovi", gde su se često svađali. Zamerala mu je što je tokom jedne žurke bio okružen devojkama koje su se skidale oko njega. Brak im se završio nakon završetka rijalitija, 2014. godine. Kako je govorila, zbog razlike u karakterima.

Republika

Foto: Printscreen

Milan Magić i Ceca Kitić

- Teško me je pratiti kao ženu-zmaja. Ali da ne verujem u brak, ne bih pokušavala toliko puta. Sa svakim suprugom sam se rastala bez teških reči - izjavila je tada slavna sportistkinja.

Pre Milana, Ceca je imala tri braka. Prvi put se udala za fudbalera Blažu Sliškovića i to sa 19 godina, a bili su u braku samo četiri meseca. Razveli su se, kako je rekla, zbog njegove posesivnosti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Kitić

Godinu dana nakon razvoda, Ceca se vratila srednjoškolskoj ljubavi, rukometašu Dragani Dašiću. Venčanje je održano 1982. godine, a iste godine su dobili i sina, kom su dali ime Nikola. Kad je shvatila da nema podršku supruga, Ceca se razvela od njega.

1988. godine stala je na "ludi kamen" sa Goranom Bogunovićem, sportskim menadžerom. Te godine dobili su i ćerku Maru, a kako je ispričala i od njega se razvela zbog posesivnosti. Šest meseci nakon razvoda saznala je da je otišao u Budimpeštu, gde mu se izgubio svaki trag.

Nakon toga se zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, a u vanbračnoj zajednici dobili su ćerku Sašku. !5 dana nakon što im se rodila naslednica, Zoran je ubijen na pragu porodične kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading