PRIJA OTKRILA NAJVEĆU ŽIVOTNU TAJNU U ZAGREBU: Evo čime bi se bavila da nije pevačica!

Autor:

Zabava

02.12.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada folk zvezda priznaje da voli da čisti po kući i kaže, da se ne bavim ovim poslom, sigurna je da bi našla da radi nešto od čega bi mogla da živi.

PRIJA OTKRILA NAJVEĆU ŽIVOTNU TAJNU U ZAGREBU: Evo čime bi se bavila da nije pevačica!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Aleksandra Prijović posle prvog koncerta, od ukupno pet koje je rasprodala u Areni Zagreb, povodom spektakla koji je priredila u glavnom gradu Hrvatske, podelila je utiske s predstavnicima sedme sile.

Nije mogla da sakrije sreću nakon prve uspešne večeri u Zagrebu, pa je rado odgovarala na sva pitanja novinara. U jednom trenutku otkrila je koje bi njeno zanimanje moglo da bude da nije uspela kao pevačica, te priznala da bi se odlično snašla kao čistačica.

- Volim da čistim po kući, što da ne, mogla bih biti i čistačica, čovek se snalazi kako zna i ume. Ja sam vrlo snalažljiva i da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada, mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla - rekla je Prija ponosno, pa se osvrnula na emocije, koje je, kao i na svim prethodnim koncertima, sada podelila i s hrvatskom publikom.

- Svima želim da plaču od sreće, kao ja. Nemoguće je ne zaplakati, mogla bih preplakati cele koncerte kakva je to emocija i koliko je sve to emotivno. Osećaj ne može da bude bolji, to je nešto neverovatno.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović ispunila sinu želju i izvela ga na binu

Aleksandra je priznala da se mnogo raduje što cela njena porodica može da je prati na nastupima, pa otkrila šta je naslednik Aleksandar tražio od nje pre izlaska na scenu.

- Sin mi je došao dok sam se presvlačila i rekao da želi da izađe na binu, večeras je baš insistirao, jedva je sačekao treći blok, rekla sam mu da izađe tokom pesme "Zvuk tišine". Ispunila sam mu želju - rekla je pevačica sva uzbuđena, pa nastavila:

- Kada je moja porodica u pitanju, bez njih ne idem nigde i mnogo mi je bitno da su oni pored mene. Ja trenutno živim svoje snove. Verujem da će tako biti i dalje. Trudiću se da nastavim sve kao što sam radila do sada i da će tako biti i u buduće. Sve sam mogla da očekujem, ali da se pojavim u hrvatskom dnevniku, to ne. Za mene i za sve oko mene to je bilo zaista nešto neočekivano.

Izbio incident na prvom koncertu

Tokom Prijinog prvog koncerta u zagrebačkoj areni u jednom trenutku došlo je do manjeg incidenta. Jedna devojka pokušala je da se popne na binu, a obezbeđenje je poletelo da je spreči u ovoj nameri, pa se spotaklo i palo. Aleksandra je nakratko prekinula koncert, proverila da li su oboje u redu, a zatim devojku pozvala da se vrati i popne na binu.
- Ja bih zamolila devojku koja je želela da izađe, ako je još tu, da dođe... Nije? Nema veze - rekla je Prija i nastavila da peva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading