PRIJOVIĆKA REKORDERKA! Evo koliko će Aleksandra zaraditi od turneje "Od istoka do zapada"

Autor: M. K. V.

Zabava

09.10.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović posle svih koncerata u regionu biće teža za oko četiri miliona evra.

PRIJOVIĆKA REKORDERKA! Evo koliko će Aleksandra zaraditi od turneje "Od istoka do zapada"

Foto: IM Live Production

Nakon što je Prijovićka za tri koncerta u beogradskoj Areni postala bogatija za oko milion evra, prema proračunima, ona će od regionalne turneje uzeti ukupno oko četiri miliona. 

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović posle tri Arene u Beogradu niže uspehe širom regiona

Naime, posle rasprodate četiri Arene u Zagrebu, već se spekuliše da će otvoriti kontingente i za petu, dok su u najavi i četvrti koncert u niškoj hali Čair, te treća Zetra u Sarajevu.

- Sudeći po tome da je u Beogradu zgrnula milionče, za pet zagrebačkih Arena, koje su kapaciteta, kao i beogradska, do 20.000 mesta, uzeće između milion i po i dva miliona evra, dok će preko milion izvući i za sve koncerte u Nišu, gde će za četiri večeri u Čairu okupiti do 26.000 ljudi i Sarajevu za tri večeri oko 36.000 posetilaca u Zetri, tako da će od turneje "Od istoka do zapada" Prija zaraditi blizu četiri miliona evra - zaključuje dobro upućeni izvor blizak pevačici. 

Inače, srpsku pevačicu zbog ljubomore kolege iz Hrvatske neprstano pljuju, pošto očigledno ne mogu da joj oproste što je rasprodala četiri zagrebačke arene, dok je navodno i peta u planu. Kao svojevrstan društveni fenomen Prija je završila i u hrvatskom Dnevniku.

Foto: ATA Images

Aleksandru Prijović Hrvati ne prestaju da pljuju zbog ljubomore i zavisti

Svoju zavist nije mogao da sarkije ni hrvatski muzičar Tonči Huljić koji u Srbiji tezgari više od tri decenije, gostuje u emisijama i za velike pare prodaje pesme našim pevačma, pa se u svojoj izjavi za tamošnje medije razotkrio i pokazao da mu smeta što je Prijovićka, koja niže uspehe u celom regionu, toliko popularna u Hrvatskoj.

Mislim da će Aleksandra imati i petu Arenu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe - rekao je za hrvatski portal "Sloboda" Tonči Huljić, kome su u Srbiji uvek širom otvorena vrata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

09.10.2023 17:44

Ne razumem da narod ima "viška para i vremena" za - muziku ! Bolje to vreme "iskoristiti" tako što će "odmoriti dušu od buke i galame"...