POLA ESTRADE NA SLAVLJU KOD SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Poseban dan za njenu PORODICU!

Autor:

Zabava

06.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna folkerka proslavila punoletstvo svog unuka Miloša!

POLA ESTRADE NA SLAVLJU KOD SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Poseban dan za njenu PORODICU!

Foto: ATA Images

Popularna folk pevačica Snežana Đurišić ponosna je baka četvoro unučića, a juče je proslavila punoletstvo svog najstarijeg unuka Miloša. Folkerka (64) proslavu je organizovala u jednom beogradskom restoranu. Osim porodice i mnogobrojnih prijatelja, slavlju su prisustvovale i Snežanine kolege.

Svetlana Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Miroljub Aranđelović Kemiš i Miša Mijatović došli su da ispoštuju Snežanu i sedeli su za istim stolom. Nekoliko njih se latilo mikrofona, a atmosferu su doveli do usijanja.

Sa Cecom je došla i njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, koja se nije odvajala od nje. Snežana je podelila nekoliko fotografija sa proslave, što su uradile i njene kolege.

Pevačici su unučiće podarili ćerka Maja, koja je rodila dvoje, a drugo dvoje sin Marko Gvozdenović. Snežana je u junu ove godine proslavila svoj 64. rođendan, a posebnu čestitku joj je tada poslala ćerka Maja.

Maja je objavila video, na kom se vidi kako njih dve pevaju u kolima.

- Hvala ti, ljubavi - odgovorila joj je Snežana.

Pevačica je otkrila i da se uvek raduje svom rođendanu, ali da ne smatra da svaki put treba da napravi neko veliko slavlje.

- Nisam neko ko je zacrtao da treba svaki rođendan da se slavi, nisam naučena na takvo ponašanje, ali ako se ukaže prilika, svakako to iskoristim da okupim oko sebe drage ljude i da se proveselimo. Svake godine imam neku svećicu, to deca donesu. Zamisli tolike svećice (na torti), ipak ja punim 64. godine - rekla je pevačica kroz smeh za "Grand Online".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading