BRENA ISPROVOCIRALA HRVATE: Komšije digle BUNU zbog gostovanja na HRT-u!

Autor:

Zabava

06.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena je jednim potezom isprovocirala tamošnju publiku!

BRENA ISPROVOCIRALA HRVATE: Komšije digle BUNU zbog gostovanja na HRT-u!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Fanovi Aleksandre Prijović iz Hrvatske napali su našu pevačicu zbog toga što je, po njihovom mišlenju, napravila neuporedivo bolji koncert četvrte večeri, kako zbog izbora gostiju, tako i zbog dužine trajanja koncerta. Kako su naveli, to nije fer prema ljudima koji su prvi kupili karte, te očekivali da će prvi koncert biti najbolji i najduže trajati.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Prijović u Areni Zagreb

Ali, nije se samo Prija našla na udaru tamošnje javnosti. Naime, mnogima je zasmetalo i gostovanje Lepe Brene u emisiji "Kod nas doma" na HRT-u, gde je, kako kažu, iskoristila priliku da izreklamira proizvode svoje komanije, zbog čega su je žestoko izvređali. Istovremeno su udarili i na voditeljku pomenute emisije.

Republika

Foto: HRT1 Printscreen

Gostovanje Lepe Brene na HRT-u

- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 "Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)??? Zapižđ*nima u cajke nije mesto na Hrvatskoj javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protivzakonito. Istovremeno se zbog radnih uslova raspada jedan od tri važna orkstra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži bičve, ti nisi (kod nas) doma - glasi komentar jednog korisnika društvene mreže Fejsbuk, ispod kojih je usledio niz komentara ljudi koji su se složili sa njim.

Republika

Foto: Facebook.com

Objava izrevoltiranog korisnika duštvene mreže Fejsbuk

Podsetimo, Prija je stigla u Zagreb i nastupala sa Aleksandrom na njenom četvrtom koncertu u Areni Zagreb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milovan

06.12.2023 18:21

Ako ih baš toliko vole nek ostanu tamo nećemo se ljutiti