NAJVEĆE IZNENAĐENJE ZA POSLEDNJI KONCERT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U ZAGREBU: Scena će da "gori" zbog specijalnog gosta!

Autor:

Zabava

06.12.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović dovela je brojne muzičke zvezde, a publika je zanemela kada je saznala za ovog gosta.

NAJVEĆE IZNENAĐENJE ZA POSLEDNJI KONCERT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U ZAGREBU: Scena će da "gori" zbog specijalnog gosta!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Aleksandra Prijović večeras održava peti po redu i ujedno poslednji u nizu svojih koncerata u Zagrebu.

Do sada je imala brojne spektakularne gošće u Areni, a večeras će joj se na bini pridružiti još jedna velika zvezda, koja će definitivno prirediti nezaboravan provod, zajedno sa Prijom. 

U pitanju je pevačica Maja Berović koja je danas stigla u luksuzni hotel u kom je smeštena Prija sa svojim najbližim timom, piše Telegraf.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

Podsetimo, Aleksandrini gosti prethodnih večeri bili su Saša Matić, Milica Todorović, Lepa Brena, Jelena Rozga, Tea Tairović, MC Stojan, Željko Samardžić, Aco Pejović, Lexington bend...

Pevačica je uspela da priredi spektakl u Zagrebu, zbog čega su mnogi poželeli da produži turneju, a nijedan Prijin koncert do sada nije mogao proći bez suza, s obzirom na atmosferu u Areni i reakciju publike.

Na njegovo insistiranje, Aleksandra je na scenu izvela i sina, koji je, zajedno sa njom, pevušio hit "Zvuk tišine", a ovo je definitivno bio jedan od momenata koji je posebnu pažnju privukao, a Aleksandra nije skidala osmeh sa lice, dok ju je mali Aleksandar grlio na sceni.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

 

 

Videćemo kako će publika večeras dočekati Maju Berović, koja je poznata kao neko ko uvek dovede atmosferu do usijanja, a njih dve biće definitivno odličan tandem. Sigurno su publici pripremili odličan nastup, za koji su se obe pripremale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading