PAZI HOD, KLIZAV POD! Hrvatice padale kao pokošene nakon Prijinog koncerta! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.12.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viralni snimak osvanuo na društvenim mrežama, komentari su urnebesni!

PAZI HOD, KLIZAV POD! Hrvatice padale kao pokošene nakon Prijinog koncerta! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala četvrti po redu koncert u Areni Zagreb. Prija je napravila spektal za svoje fanove. Naime, specijalni gosti su joj bili Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga i Lepa Brena

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prija i Brena

Hladno vreme u regionu nije sprečilo Zagrepčane da uživaju u Prijinom koncertu, ali je nekoliko Hrvatica bukvalno doživelo pevačicin hit "Klizav pod". Naime, nekoliko njih se okliznulo ispred Arene, što je usnimila jedna korisnica društvene mreže TikTok.

Pomenuta korisnica je snimak okačila na ovoj mreži, pod nazivom "Pazi hod, klizav pod", a video je brzo postao viralan. "Mene niste ulovili dok sam pala", "Kad puste pesmu Sledeća", "Vrištim ha-ha-ha-ha-ha", "Ja ne mogu", "Ove prve dve su šou", "Za Prijovićku se i noge lome", "Pazi tu klizav pod do Arene", "Prvi pad najjači", "Koreografija 10/10", samo su neki od komentara ispod ovog snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading