MINI JUGOSLAVIJA U ZAGREBU: Prija izvela Brenu i Rozgu na binu, nastao totalni HAOS! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

05.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović sinoć je nastupila zajedno sa Lepom Brenom i Jelenom Rozgom!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala četvrti po redu koncert u Areni Zagreb i napravila spektakl kakav se ne pamti. Kako je najavila na samom početku koncerta, veče je bilo posebno, a popularna pevačica imala je čak četiri specijalna gosta.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Jelena Rozga

Prvo je sa njom zapevao Saša Matić, potom Nataša Bekvalac, a pred sam kraj i hrvatska pop zvezda Jelena Rozga. Jelena i Prija su otpevale Rozgine najveće hitove, a onda je usledilo iznenađenje za publiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga

Na scenu je izašla Lepa Brena, te zajedno sa Prijom i Rozgom izvela svoju pesmu "Hajde da se volimo". Cela hala je skakala i igrala sa pevačicama. Aleksandra je nastupala četiri noći zaredom u Areni Zagreb, večeras će napraviti pauzu, a sutra će imati svoj rekordni peti koncert u ovom prostoru.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga

Podsetimo, Prija i Brena su zajedno nastupale i na drugom koncertu mlade pevačice u Štark Areni. Tada su obe zaplakale dok su izvodile pesmu "Poželi sreću drugima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading